skip to content
Emociona’t de nou amb la Gala!
Emociona’t de nou amb la Gala!

HOYOYO

Ja pots veure la presentació de la Campanya d’Abonaments 18-19 que va estar repleta de moments únics 

Pura emoció. Els aficionats del Villarreal CF ja poden reviure la Gala de presentació de la Campanya d’Abonaments 18-19 que va estar plena de moments únics a l’Auditori de Vila-real. El president del club, Fernando Roig, es va encarregar d’encapçalar l’acte i de donar la benvinguda al davanter Gerard Moreno per a les pròximes cinc temporades. 

Amb motiu de #20AnysDUnSomni, en la Gala es va homenatjar als herois que en la temporada 97-98 van aconseguir el primer ascens del Villarreal CF a Primera Divisió amb aquell inoblidable gol d’Alberto Saavedra. Els jugadors que van fer possible el somni fa 20 anys, van rebre un merescut reconeixement. Abans que pujaren a l’escenari amb les seues respectives samarretes marcades amb el número 20, tots els assistents van poder gaudir del vídeo que va rememorar aquella eliminatòria.

Amb l’objectiu de presentar la nova campanya d’abonaments 18-19, #UnColorUnSentiment, Fernando Roig va recalcar la importància de premiar la fidelitat dels aficionats. Quatre jugadors del Villarreal B (Pau, Cantero, Morlanes i Juan ‘Ibiza’) també van tenir protagonisme en la Gala a causa que s’estan jugant l’ascens a LaLiga 123. Si no vols perdre’t la Gala de presentació d’Abonaments, solament has de fer clic en la pestanya de vídeo situada just baix la foto principal.

{Vimeo}274876443{/Vimeo}
Compartir.