skip to content
Emery: “Vam saber mantindre’ns ferms”
Emery: “Vam saber mantindre’ns ferms”

L’entrenador del Villarreal lloa el treball de l’equip per a superar al Girona

No va ser fàcil. Així ho va reconéixer Unai Emery. El tècnic del Villarreal va lloar el treball del seu equip després de superar al Girona per la mínima i seguir endavant en la Copa del Rei. “Estic satisfet amb la gran faena de l’equip. La resposta ha sigut molt bona. Hui ens ha tocat patir i l’equip ha sabut mantindre’s ferm. Ara tenim quatre dies per a recuperar de cara al partit contra la Real Sociedad. Som capaços de seguir aquest ritme d’exigència. En el primer temps vam estar millor, amb ocasions clares per a marcar”, va comentar.

Per a Emery, la càrrega de partits no minva la il·lusió de l’equip: “La lectura és positiva. Estem mantenint una regularitat important perquè el nivell d’exigència és molt alt. La Copa del Rei ens il·lusiona i volem continuar fent passos. En aquest partit no vam tindre el control que volíem, però cal lloar també el treball que ha fet el rival”.

Quant a les possibilitats grogues en la Copa del Rei, Emery té clar que cal anar pas a pas: “Hi ha equips que tenen tradició en aquesta competició. Podem aspirar a competir contra tots els equips. Cal continuar fent el nostre camí com fins ara”.

Compartir.