Emery: “Vam meréixer guanyar”
Emery: “Vam meréixer guanyar”
L’entrenador del Villarreal enalteix el treball dels seus i lamenta no haver guanyat al Real Madrid

Un punt amb sabor agredolç. El Villarreal va empatar davant el Real Madrid, però va meréixer més. Així ho va veure el seu entrenador, Unai Emery: “El seu gol va ser un error. Ens va agafar despistats a tots, fins i tot a l’assistent. A partir d’ací vam estar atordits, però vam millorar i progressivament vam arribar més a la seua àrea. Des del meu punt de vista empatar contra el campió ens pot deixar satisfets, però vist el partit tinc la sensació que els tres punts haurien d’haver sigut nostres. Hem de continuar millorant. Vam meréixer guanyar”.

Per a Emery, el rival que tenien enfronte era potent: “El Real Madrid ha jugat amb una sèrie de jugadors acostumats a guanyar Champions. Ens hem preparat bé per a aquest partit i no crec que el resultat haguera sigut diferent amb Ramos i Casemiro en l’onze”.

Per a finalitzar, Emery mira al futur amb optimisme i ambició: “Vull estabilitat en el nostre creixement. Aquest resultat ens fa seguir pel bon camí, però l’autoexigència és alta. Crec que ens hem deixat dos punts i no ens anem satisfets del tot. Estem fent passos per a créixer”.

Compartir.