skip to content
Emery: “La impotència ha sigut tremenda”
Emery: “La impotència ha sigut tremenda”
||||||

L’entrenador del Villarreal assegura que les decisions arbitrals “van condicionar el partit”

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha assegurat que la polèmica actuació arbitral de Medié Jiménez va marcar, inevitablement, l’esdevenir del partit davant el Celta (2-4). “L’anàlisi del partit està condicionat per les decisions de l’àrbitre. A partir d’ací, el partit va ser atractiu. En la jugada del primer gol hi ha una falta prèvia sobre Trigueros. El VAR li crida perquè la jugada és falta, però l’àrbitre va mantindre el seu criteri inicial. Això ens va descentrar. Ens vam recuperar i després va vindre la jugada del penal. Capoue rebutja i hi ha un xoc entre Asenjo i Hugo Mallo. L’àrbitre xiula penal, però les imatges parlen per si soles. Vam intentar no desviar-nos, però era difícil emocionalment. La impotència ha sigut tremenda. El resultat va estar molt condicionat”, va comentar.

Per a Emery, el partit va poder ser molt brillant per la proposta de tots dos conjunts. “Els protagonistes han de ser el futbolistes. El VAR està per a ajudar. Les imatges són les que jutgen perquè són accions decisives en el partit. Sents frustració. Cal tindre molta fredor perquè són decisions que no són a les nostres mans”, va asseverar.

Finalment, el tècnic basc va destacar la importància dels tres punts perduts: “Era un partit important per als dos equips. L’equip estava preparat per a aconseguir un bon resultat davant un Celta que arribava en un bon moment”.

Per a veure la roda de premsa completa de Unai Emery tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.