Emery: “La Conference League ens il·lusiona”
Emery: “La Conference League ens il·lusiona”
||||||

El tècnic basc ha parlat dels perills del conjunt croat i de la importància de traure un resultat positiu en l’anada

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha comparegut al costat de Raúl Albiol davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de play-off de la Conference League davant el Hajduk Split (dijous, 20.45 hores) corresponent al partit d’anada que es disputarà en el Ciutat de València. Aquests han sigut els aspectes que ha destacat el tècnic basc: 

El rival

“El Hajduk és un rival amb història, però que també té present. Nosaltres volem classificar-nos, però per a ells aconseguir la classificació és una cosa il·lusionant i important. Per això, hem preparat l’eliminatòria a consciència i tractant de trobar la nostra millor versió. Demà tenim una gran prova i hem de tractar de guanyar per a tindre un cert avantatge tenint en compte que ens trobarem amb un ambient poc favorable en el partit de tornada”.

El moment de l’equip

“L’equip arriba en un bon moment de forma. Tenim l’objectiu de donar continuïtat i seguir la línia del vist durant la pretemporada”.

L’afició, un factor clau

“Volem compartir amb ells els camins i no sols els finals. Demà comencem el nostre camí en la Conference League i els necessitem, per això esperem que estiguen amb nosaltres. Després, nosaltres tenim la responsabilitat de guanyar i donar la millor versió per a ells”.

Guanyar la Conference League

“L’adquirit a Europa League i Champions ens dona un reconeixement i grans vivències, però va passar. El present és l’important i ara tenim l’oportunitat de construir una nova història amb l’equip en aquesta competició”.

Pots veure la roda de premsa al complet de Raúl Albiol i Unai Emery punxant en la imatge de la notícia.

Compartir.