skip to content
Emery: “L’exigència davant el Girona serà encara major”
Emery: “L’exigència davant el Girona serà encara major”

L’entrenador del Villarreal ha destacat que el conjunt català és un equip amb jugadors experimentats en l’elit i que té moltes qualitats

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia de l’eliminatòria de huitens de final de la Copa del Rey davant el Girona FC (21.00 hores).

El Girona, un rival més exigent per als huitens de final

“Afrontem la Copa del Rey amb molta il·lusió. La trajectòria és molt positiva. Les dificultats van augmentant a cada ronda i el Girona ens exigirà encara més que els anteriors rivals. És un equip que està tenint una trajectòria molt bona en Copa del Rey. Va eliminar al Cádiz, de Primera, també al CD Lugo, de la seua mateixa categoria i, en primera ronda, a la Gimnàstica Segoviana”.

Molta il·lusió posada en la Copa del Rey

“Volem fer un pas més en els huitens de final. Ens il·lusiona molt recórrer un camí bonic en Copa del Rey i continuar fent passos que ens ajuden a créixer com a equip”.

Millorar la producció ofensiva

“Venim de dos empats en LaLiga i hem de pensar en la Copa del Rey. Volem millorar en la faceta de tres quarts i ser capaços de trobar més eficàcia en menys espais. Ja siga amb més presència o qualitat en aqueixa zona i poder crear majors situacions de perill per a marcar gol”.

Aspirants, però no favorits

“Els favorits són el FC Barcelona, Sevilla FC, Athletic Club i Real Sociedad. Per tradició i trajectòria són els principals candidats al títol. A partir d’ací, hi ha equips amb capacitat per a competir com el Valencia, el Real Betis o fins i tot nosaltres. Tots tindrem les nostres opcions i nosaltres volem ser ací. Per a això hem de ser fiables i continuar fent passos cap avant”.

Rotacions per a arribar lluny en les tres competicions

“Anem rotant jugadors, buscant administrar càrregues i generar rendiment en funció de l’exigència de cada competició. L’acumulació de partits i l’augment d’aquesta exigència en Copa del Rey i Europa League ens obliga a apostar per solucions que ens oferisquen garanties, combinant gent jove amb jugadors més experimentats. Busquem plantejar cada partit amb les millors solucions al nostre abast”.

Les claus per a guanyar l’eliminatòria

“La clau serà que nosaltres aconseguim imposar el nostre posicionament en el camp amb i sense pilota. Que no ens facen moltes ocasions i que puguem contrarestar el seu joc amb més presència en la seua àrea i amb efectivitat de cara a porteria. L’encert col·lectiu de portar el control del partit i en els partits individuals marcar les diferències resultarà vital per a emportar-se l’eliminatòria”.

Compartir.