Emery: “L’equip va treballar molt”
Emery: “L’equip va treballar molt”

L’entrenador del Villarreal destaca l’esforç realitzat pels seus davant l’Athletic

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, va destacar que els seus homes van fer un gran esforç per a empatar davant l’Athletic Club en San Mamés (1-1). Els grocs venien de jugar el dijous a Àustria i s’enfrontaven a un equip que arribava en bona línia. “Els empats queden reduïts a pocs punts per al que volem, però empatar amb l’Athletic de Bilbao en San Mamés es pot considerar bo. Cal mirar el costat positiu. L’equip ha competit i ha treballat molt. El seu gol ens va desajustar una mica i en la segona part ells van tindre més ocasions. Nosaltres en els últims 10 minuts vam ser més verticals. Cal continuar treballant amb la nostra idea”, va comentar Emery.

Per a Emery, el gol basc va ser important en el desenvolupament del xoc: “Vam jugar amb personalitat i vam estar ben col·locats fins al 1-1. L’Athletic va trobar algun espai més i va crear més ocasions, però Sergio va estar bé. Ens va faltar canviar el ritme en atac per a desequilibrar. Arribàvem bé, però ens faltava crear perill. En la segona part vam tindre menys control perquè ens faltava frescor a les cames. Vam anar pel segon gol en els últims 10 minuts. Vam tindre possibilitats i accions per a poder desequilibrar”.

Per a finalitzar, Emery es va mostrar optimista de cara al partit de tornada de setzens de final de la UEFA Europa League davant el FC Salzburg del pròxim dijous a l’Estadi de la Ceràmica (18.55 hores): “Intentarem donar-li continuïtat al 0-2 aconseguit a Àustria. Tenim molt respecte al rival i a l’eliminatòria. Hem de trobar el rendiment per a superar aquesta eliminatòria. L’Europa League ens il·lusiona. Volem fer un camí bonic”.

Compartir.