skip to content
Emery: “Hem de ser exigents”
Emery: “Hem de ser exigents”

L’entrenador del Villarreal ha valorat com just l’empat i s’ha mostrat content amb la implicació dels seus davant el Maccabi Tel Aviv

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, va analitzar el punt obtingut en el duel davant el Maccabi Tel Aviv (1-1): “Hem controlat la primera part. Després del gol d’ells, no hem sigut capaços de mantenir el mateix equilibri de joc que en la primera part. Però la segona part ens diu moltes coses, per circumstàncies del partit ens marquen un gol i el partit es converteix en un altre totalment diferent. L’empat fins i tot es pot considerar just”.

Per a Emery, el Submarí ha de mantindre l’exigència: “Tenim marges per a, quan tinguem un dia així, poder recuperar-nos de l’error. Crec que l’equip ha fet un bon treball. Des de la implicació estem contents, però cal ser exigents en la idea de que si volem fer coses importants hem de veure’ns en poques situacions així”.

Finalment, l’entrenador d’Hondarribia va valorar els pròxims reptes del Submarí: “L’objectiu és que l’equip trobe el rendiment a l’exigència que volem. En aquesta Europa League volem recórrer un camí bonic, i en LaLiga poder estar en les posicions mig altes amb solvència”.

 

Compartir.