skip to content
Emery: “És una alegria enorme”
Emery: “És una alegria enorme”
||||||

El tècnic groc ha celebrat el passe a la final de la UEFA Europa League i li ho ha dedicat a l’afició

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de viure una cita històrica en la qual els grocs han aconseguit segellar el passe a la final de la UEFA Europa League: “És una gran alegria haver arribat a la final. Estic tremendament satisfet pel treball realitzat i molt orgullós d’aquest projecte. El club té un gran reconeixement internacional i ens faltava fer el salt de jugar una final. La dificultat era altíssima, però ho hem aconseguit”.

El tècnic groc ha enaltit la gran faena defensiva de l’equip, malgrat que l’objectiu era anotar en l’Arsenal Stadium: “Vam fer un gran partit en l’anada. Especialment en la primera meitat. El 2-1 era un resultat molt ajustat per al partit de tornada i estàvem mentalitzats que havíem de fer ací una cosa important. El nostre objectiu era fer un gol. No ho hem aconseguit, però tampoc hem encaixat i això ens ha fet aconseguir la final”.

Finalment, Emery ha reconegut sentir-se molt orgullós de representar a aquesta entitat: “El Villarreal és un club que ha trencat moltes barreas al llarg de la història. Ho va fer quan va pujar a Primera, va arribar a semifinals, va quedar segon en LaLiga. Ara, hem superat una altra barrera. Té molt mèrit. Aquest club té un gran projecte i un poble darrere que es bolca amb aquest equip”.

Compartir.