Els nostres colors, la nostra pell
Els nostres colors, la nostra pell
||||||

El Villarreal CF presenta els nous equipaments oficials per a la temporada 2020/21

El Villarreal CF ha presentat oficialment els nous equipaments per a la pròxima temporada 2020/21. La empresa esportiva JOMA, patrocinador tècnic del club groc, ha dissenyat tres equipaments, amb les quals el Submarí tornarà competir en la màxima categoria del futbol espanyol. La col·lecció oficial JOMA de la temporada 2020/21 estarà disponible a partir d’aquest dijous 16 de juliol a les Tendes Oficials i també a la Tenda Online.

Els jugadors del Villarreal Gerard Moreno, Pau Torres i Alberto Moreno i les futbolistes del Femení Salma Paralluelo i Cristina Díaz han exercit de models per a presentar la indumentària de joc que lluirà el Submarí el pròxim curs. El primer equipament serà totalment de color groc, la segona de color blau marí, amb detalls en groc, mentre que la tercera combina el granat amb el blava turquesa.

Característiques tècniques

Joma ha creat una samarreta que manté els senyals d’identitat del Villarreal CF utilitzant el color groc com a color exclusiu en el primer equipament. La novetat de color s’introdueix en el tercer equipament, que aposta per la combinació del granat i el blava turquesa. El teixit polyester jacquar ratllat dona un toc de distinció a la col·lecció, juntament amb els dobles colls i mànegues.

Les elàstiques estan fabricades en polièster, que es caracteritza per la seua qualitat i elasticitat, a més de tindre molt bona resistència i fàcil manteniment. Aquest teixit proporciona una excel·lent transpiració gràcies a l’aplicació de l’acabat DRY MX, que dona com a resultat un teixit d’última generació capaç de controlar la humitat corporal de l’esportista. Gràcies a aquesta tecnologia el cos roman sec i còmode, prevenint-lo del refredament post exercici.

En les zones de major sudoració, on el jugador necessita un extra de transpiració, es reforça amb el sistema MICRO-MESH, una tecnologia que afavoreix l’evaporació de la suor per a aconseguir la millor transpiració de l’esportista. Així el seu cos es manté sec i la sensació de confort augmenta.

Per a veure amb detall les imatges dels nous equipaments, tan sols cal clicar en la galeria de fotografies situada just davall de la imatge principal d’aquesta notícia.

Compartir.