Els xiquets groguets també són VYP
Els xiquets groguets també són VYP
VILLARREAL CF

Els xiquets que desfilen amb els futbolistes i els encarregats de les lones també formen part de la campanya de fidelitat

Els groguets més xicotets de la casa també són Very Yellow People. Així, tant els xiquets que desfilen al costat dels futbolistes dels dos equips com els encarregats de les lones del centre del camp, són triats per sorteig dins de la campanya de fidelitat del Villarreal, Very Yellow People (VYP). D’aquesta manera, el Villarreal CF segueix premiant la fidelitat i l’assistència dels seus aficionats, que poden gaudir d’avantatges i participar en innombrables sorteigs de premis exclusius.

Els VYP també estaran davant el Córdoba i el Apollon

Després de la realització del tercer sorteig de Very Yellow People, una vintena d’aficionats pertanyents a Very Yellow People també estaran presents en els desplaçaments enfront del Córdoba d’aquest cap de setmana (diumenge, 19.00 hores, Estadi L’Arcàngel) i contra el Apollon Limassol d’Europa League del pròxim dijous 11 de desembre (Estadi GSP de Nicòsia, 19.00 hores). Els guanyadors de cada sorteig gaudeixen d’un viatge per a dues persones amb transport, allotjament i entrades al partit.

Compartir.