Els VYP gaudeixen amb el Villarreal a Vitòria
Els VYP gaudeixen amb el Villarreal a Vitòria

VILLARREAL CF

El grup d’aficionats premiats va acompanyar al Submarí en el seu partit a Mendizorroza

Els VYP han tornat a la càrrega! El Villarreal CF aposta, com en temporades anteriors, per premiar als seus seguidors més fidels. Per això, una desena d’aficionats VYP Or han acompanyat de manera totalment gratuïta al Submarí en el seu desplaçament a Vitòria, presenciant el partit en directe des de les grades de l’Estadi de Mendizorroza.

Aquests aficionats groguets, que van assistir la temporada anterior a tots els partits a l’Estadi de la Ceràmica, van veure premiada la seua fidelitat al gaudir d’un dia complet a Vitòria i assistir en directe a l’espectacular victòria del Villarreal contra l’Alavés per 0- 3.

Carmen Sabater Melcior, Vicente Llorens Sabater, Sandra González Llopis, Lorenzo Rochera Bort, Borja Sebastià Esteve, Joaquín Estall Remolar, Pau Bort Ros, María Ortega Escuder, Lorena Simón Giner i Jorge Sánchez Martínez van ser els groguets la fidelitat al Submarí els va permetre vibrar d’un cap de setmana molt especial.

Abonament Very Yellow People

Per quart any consecutiu, el Villarreal CF aposta decididament per fomentar la fidelitat entre els abonats. Des de llavors, la massa social del Submarí ha crescut i s’ha incrementat notablement l’assistència a l’Estadi de la Ceràmica. Per això, tot i haver-se pujat els preus dels abonaments en totes les zones del camp, aquells que són ‘Very Yellow People’ segueixen pagant el mateix per el seu passe, de manera que continuen gaudint del millor futbol a un preu assequible. Així, els que s’hagen perdut fins a tres partits aquesta temporada són VYP Or, mentre els que no hagin assistit a un màxim de sis, són Plata.

L’afició ha acollit amb entusiasme la iniciativa. Les xifres no deixen lloc a dubtes. El Submarí ha passat de comptar amb el 43% al 80% d’abonats VYP en tan sols tres temporades, fet que suposa que pràcticament el doble d’abonats ha acudit a la gran majoria dels partits per convertir-se en ‘Very Yellow People’.

A més, l’Estadi de la Ceràmica ha millorat l’afluència d’espectadors a les últimes campanyes, amb una mitjana de 2.300 assistents més cada partit respecte al curs 2014-15. Molts d’aquests nous abonats procedeixen de les diferents localitats que conformen la província de Castelló. No en va, l’any passat hi va haver 849 altes noves fora de la localitat de Vila-real.

VYP. Quant més véns, més descomptes tens

  • Premis per blocs: Establirem incentius per assistència a trams de 4 partits. Els abonats que acudiu a tots els partits de cada bloc entrareu en els sortejos de viatges amb l’equip, entrades VIP, samarretes signades, etc.
  • Descomptes a la botiga oficial: Els abonats VYP Or teniu un 10% de descompte a la botiga oficial del Villarreal CF presentant l’Abonament Or i el DNI (no acumulable a altres ofertes).
  • Seient personalitzat: Els abonats que hagueu assistit a tots els partits de la temporada 2016/2017 tindreu una placa amb el vostre nom en la vostra butaca de l’Estadi de la Ceràmica.

 

Compartir.