Els VYP acompanyen a l’equip a Sevilla
Els VYP acompanyen a l’equip a Sevilla

VILLARREAL CF

Els seguidors grocs van veure recompensada la seua fidelitat al Villarreal CF

Els guanyadors de l’últim sorteig Very Yellow People (VYP) del Villarreal CF van viatjar a Sevilla amb l’equip en una experiència única. Els aficionats van acompanyar al primer equip del Submarí en tot moment i van gaudir d’un viatge amb totes les despeses pagades, van volar al costat dels futbolistes, es van allotjar en el mateix hotel i van poder veure el partit en l’Estadi Ramón Sánchez Pizjuán, on van poder seguir des de la graderia l’emocionant xoc davant els andalusos. 

Premi a la fidelitat

  • DESCOMPTE EN L’ABONAMENT: El club ha engegat tres categories de Very Yellow People –Abonament Or, Plata i Bronze- en funció de l’assistència als partits de la temporada 2014-15. Així, els abonats que han assistit a més de 25 partits, disposen de l’Abonament Or en la 2015-16, que garanteix el màxim descompte en la seua passada. Aquells que van assistir a entre 21 i 25 partits poden gaudir de l’Abonament Plata (i el seu corresponent descompte), mentre que els abonats que van venir a entre 15 i 20 trobades gaudeixen de l’Abonament Bronze, que també suposa una reducció del preu pel que fa a l’abonament normal.
  • PREU ESPECIAL EN LA 2016-17: Si aquesta temporada els abonats fallen a menys de quatre partits, la pròxima temporada seran VYP Or i pagaran pel se carnet la tarifa Abonament Or de la temporada 2015-16. Si falten a menys de set, seran VYP Plata i el seu carnet els costarà el preu de l’Abonament Plata de la 2015-16.
  • PREMIS PER BLOCS: El Villarreal establirà incentius per assistència a trams de quatre partits. Els abonats que acudisquen a tots els partits de cada bloc entraran en els sorteigs de viatges amb l’equip, entrades VIP, samarretes signades etc.
  • DESCOMPTE EN LA TENDA OFICIAL (SOLAMENT VYP OR): Els abonats VYP Or disposaran d’un 10 per cent de descompte en la tenda oficial del Villarreal CF presentant l’Abonament Or i el DNI (no acumulable a altres ofertes).
  • HOMENATGE ASSISTÈNCIA TOTAL: I, com a premi exclusiu, a més de comptar amb tots els avantatges de ser VYP, a tots aquells abonats que hagen assistit al 100% dels partits oficials de la Temporada 2014-15, el club els retrà homenatge personalitzant el seient: la seua butaca de l’estadi portarà el seu nom gravat durant la 2015-16.
  • ACCÉS GRATUÏT: L’abonament inclou tots els partits de Lliga, la fase de grups de l’Europa League, la Copa del Rei (fins a vuitens de final) i tots els partits dels filials (Villarreal B i C) en Segona B i Tercera Divisió. En cas d’avançar a la fase final de l’Europa League o als quarts de final de la Copa del Rei, aquell abonat que haja faltat a menys de quatre partits oficials fins a aqueix moment no pagarà per a presenciar els partits no inclosos.
Compartir.