skip to content
Els programes oficials et detallen l’actualitat
Els programes oficials et detallen l’actualitat

ACF FOTOGRAFÍA

Villarreal CF TV i Villarreal CF Ràdio t’acosten les notícies relacionades amb el Submarí

Els programes oficials del club, Villarreal CF TV i Villarreal CF Ràdio, acosten hui l’actualitat del Submarí als seus seguidors. El contingut principal serà la victòria aconseguida pel primer equip davant el Levante UD en El Madrigal (3-0). Els seguidors podran gaudir de les millors imatges, d’entrevistes exclusives als protagonistes i de l’habitual seguiment als aficionats grocs que es va congregar en el feu groc i fins i tot va acabar el partit fent l’ona mexicana.

A més, els programes també explicaran tots els detalls de la prèvia del partit del pròxim dimecres davant el Celta de Vigo corresponent a la jornada 27 de Primera Divisió (20.00 hores).

La #CanteraGrogueta també tindrà un lloc reservat, ja que els seguidors podran veure a Villarreal CF TV els resums dels partits Villarreal B-Reus i Villarreal C-Castellón, ja que tots dos partits es van disputar aquest cap de setmana passat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva. Tots aquests continguts i moltes sorpreses més, en els programes oficials del club.

Villarreal CF TV, en la web oficial i en les televisions locals

El programa s’emetrà hui a les 21.00 hores en Teve 4, a les 22.00 hores a Plana2 i a Televisión de Castellón Mediterráneo (TVCS) a les 23.55 hores. Ja aquest dimarts, el programa s’emetrà en el Canal 56 a les 21.00 hores. Per descomptat també estarà disponible en la web oficial del Villarreal durant la setmana.

Villarreal CF Ràdio, en Ràdio Vox UJI (107.8 FM)

Els seguidors del club podran escoltar el programa oficial del Villarreal CF en Ràdio Vox UJI (107.8 FM), la ràdio de la Universitat Jaume I de Castelló. El programa s’emet els dilluns de 15.30 a 16.00 hores i els divendres de 14.00 a 15.00 hores.horarios1

Compartir.