“Els partits davant el Barcelona B sempre son bonics”
“Els partits davant el Barcelona B sempre son bonics”
||||

Miguel Álvarez ressalta l’alt nivell de joc de tots dos equips i la dificultat del xoc

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va analitzar en roda de premsa al pròxim rival del filial ‘groguet’, el Barcelona B (dissabte, 19.00 hores). El tècnic de Jaén va assenyalar el gran nivell mostrat per l’equip la jornada anterior en la victòria davant l’Algeciras (3-0) i la importància d’anar recuperant jugadors lesionats per a aquesta recta final del campionat. Aquestes són les declaracions més destacades de l’entrenador del Villarreal B:

Bon moment de forma

“Quan guanyes tot és més bonic. Una de les grans notícies d’aquesta setmana és que hem tornat. Per producte de mil coses ens havíem anat una mica del que és el campionat, havíem perdut el nostre nivell amb i sense pilota, però ara l’equip torna a estar en un bon nivell. A més, és la forma en la qual vam tornar, crec que vam fer un molt bon partit i estem enganxats als llocs de dalt”.

Final de temporada molt exigent

“El que ve és molt dur, queden 24 punts i ningú pot relaxar-se, ni tan sols els tres que anem una mica més distanciats perquè encara ens queden partits molt importants. Hem de jugar contra equips que estan en un gran moment, per exemple, el Barcelona B que estava a baix i ara porta 3 partits sense perdre. Després ens toquen equips com el Baleares, el Real Madrid Castilla o el Linares, que és un dels equips més en forma. Quan van quedant pocs partits les jornades es converteixen en més boniques. Serà difícil fins al final i el que estiga millor en tots els sentits serà el que tindrà més possibilitats de estar dalt”.

La importància d’anar recuperant futbolistes

“Els entrenadors si tenim a tots estem més contents. Sempre t’agradaria que jugaren tots, però els entrenadors el que volem és decidir entre totes les possibilitats. Si tenim a tots llestos l’onze és mes fort, els que ixen de la banqueta aporten molt. L’altre dia contra l’Algeciras, en fer els canvis, l’equip va donar un colp d’energia molt fort i els jugadors ens van aportar moltíssim. Això és molt important perquè en un equip no són onze jugadors, sinó tota la plantilla”.

Un duel entre equips vistosos

“És un equip que intenta sotmetre als rivals per mitjà de la possessió, encara que potser ara són més verticals. Han tornat a reprendre això d’atacar els espais, ficar al ‘nou’ per dins i jugar una mica més ràpid. Això els fa més imprevisibles. Sabem tots del seu potencial, els partits davant el Barcelona sempre són bonics, amb un joc molt vistós, tant a casa com fora. Cadascun compta amb les seues armes, sempre dic que ells tenen el que ens fa mal a nosaltres, però nosaltres també tenim el que els fa mal a ells”.

Compartir.