Els nous reforços se sumen a ASISA
Els nous reforços se sumen a ASISA
||||||

Les recents incorporacions grogues han rebut les targetes sanitàries del proveïdor mèdic del Villarreal CF

Les noves incorporacions ‘groguetes’ de la present campanya Dani Parejo, Francis Coquelin, Take Kubo, Gero Rulli, Pervis Estupiñán, Juan Foyth i el tècnic Unai Emery han rebut les seues targetes sanitàries d’ASISA. D’aquesta forma, tots els integrants del primer equip disposen de la targetes d’aquesta prestigiosa asseguradora de salut.

ASISA és el proveïdor mèdic oficial del Villarreal Club de Futbol des de gener del 2016. Totes dues institucions van subscriure l’acord de col·laboració que té una duració de quatre anys i en el qual va participar com a mediador el Grup Gestoria Pastor. Com a proveïdor mèdic oficial, ASISA s’encarrega de l’assistència mèdica i sanitària de la primera plantilla del Villarreal CF, els seus equips de futbol base i empleats del club. La companyia posa a la seua disposició un ampli quadre mèdic i l’accés als últims tractaments i als avanços tecnològics i assistencials més innovadors en els àmbits de la prevenció, la salut, la nutrició i el benestar.

Compromís amb la promoció de l’esport

Aquest acord s’emmarca en els principis corporatius d’ASISA, que manté com una dels seus senyals d’identitat més recognoscibles un compromís sòlid amb el mecenatge i el patrocini de multitud d’activitats socials, culturals i esportives.

Per això, l’asseguradora manté un fort vincle amb el foment de l’educació i els hàbits de vida saludables. Aquest compromís es materialitza a través del suport i el patrocini a diferents organitzacions i clubs esportius, amb l’objectiu de la promoció de l’esport des de la base i el suport a joves esportistes.

Els valors que ASISA vol transmetre i promoure entre els joves a través d’aquests patrocinis esportius són el treball en equip, la competitivitat, la superació personal i la constància.

Compartir.