Els nous ‘fitxen’ per ASISA
Els nous ‘fitxen’ per ASISA

HOYOYO

Ünal, Fornals i Bacca han rebut les seves targetes sanitàries del proveïdor mèdic del Villarreal CF

El Villarreal CF i ASISA segueixen de la mà. Els fitxatges del Submarí d’aquesta temporada, Enes Ünal, Pablo Fornals i Carlos Bacca han rebut les seues targetes sanitàries en un acte celebrat a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF i que ha comptat amb la presència del Conseller Delegat d’ASISA, Dr. Javier Gómez- Ferrer Sapiña, el Gerent ASISA Castelló, César Gozalbo, i la Cap de Vendes ASISA Castelló, Emilia Arnau.

Qui no va poder assistir a l’acte ha estat el defensa portuguès Ruben Semedo, que precisament s’estava realitzant unes proves mèdiques per tractar la seua lesió al recte anterior de la cama dreta.

ASISA és el proveïdor mèdic oficial del Villarreal Club de Futbol des del gener del 2016. Les dues institucions van subscriure l’acord de col·laboració que té una durada de tres anys i en què va participar com a mediador el Grup Gestoria Pastor. Com a proveïdor mèdic oficial, ASISA s’encarrega de l’assistència mèdica i sanitària de la primera plantilla del Villarreal CF, els seus equips de futbol base i empleats del club. La companyia posa a la seua disposició un ampli quadre mèdic i l’accés als últims tractaments i als avenços tecnològics i assistencials més innovadors en els àmbits de la prevenció, la salut, la nutrició i el benestar.

Compromís amb la promoció de l’esport

Aquest acord s’emmarca en els principis corporatius d’ASISA, que manté com una de les seues senyes d’identitat més recognoscibles un compromís sòlid amb el mecenatge i el patrocini de multitud d’activitats socials, culturals i esportives. Per això, l’asseguradora manté un fort vincle amb el foment de l’educació i els hàbits de vida saludables. Aquest compromís es materialitza a través del suport i el patrocini a diferents organitzacions i clubs esportius, amb l’objectiu de la promoció de l’esport des de la base i el suport a joves esportistes.

Els valors que ASISA vol transmetre i promoure entre els joves a través d’aquests patrocinis esportius són el treball en equip, la competitivitat, la superació personal i la constància.

 

Compartir.