Els infantils participaran en la desfilada de AUPA
Els infantils participaran en la desfilada de AUPA
||||

Els jugadors del planter groc acompanyaran els gossos que busquen llar aquest diumenge a València (12.00h)

La Cantera Grogueta serà protagonista aquest diumenge, a les 12.00 hores, en la 15a Desfilada de Gossos Abandonats AUPA & Bioparc. En aquesta activitat, emmarcada dins de la iniciativa de Endavant Igualtat, els infantils grocs exerciran de models per un dia acompanyant als cans sense llar perquè puguen trobar una nova família.

Els aficionats que siguen amants dels animals tenen una altra ocasió per a demostrar-ho. AUPA (Adopta a Un Perro Abandonado) és una associació sense ànim de lucre dedicada a cura dels gossos de les gosseres i a la gestió de les seues adopcions. El seu àmbit d’actuació se circumscriu a la zona nord de la província de València. Els interessats a adoptar un gos abandonat tan sols han de posar-se en contacte amb AUPA en el telèfon 638 376 586 o visitar la pàgina web www.adoptaunperroabandonado.es. AUPA i la Cantera Grogueta del Villarreal tenen una relació molt estreta. De fet, aquesta temporada tornen a estar lligats dins de la iniciativa Endavant Igualtat, en la qual els canteranos grocs col·laboren amb centres especials per al seu desenvolupament personal.

El Departament de Psicologia i Metodologia del Villarreal CF aposta així per l’educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base amb un clar objectiu: ajudar als centres i compartir amb ells experiències. Aqueix intercanvi de valors impulsa i afavoreix en el creixement de totes dues parts.

En passades edicions es va aconseguir trobar llar a desenes de cans, que gràcies a aquesta acció van canviar la destinació de les seues vides i de les persones que els van adoptar. Aquest diumenge 15 de desembre a les 12.00 hores, en l’entrada de Bioparc, molts gossos esperen trobar una casa.

L’entrada és gratuïta. No t’ho pots perdre!

Compartir.