Els groguets es bolquen amb la campanya #JoSíEstic!
Els groguets es bolquen amb la campanya #JoSíEstic!
||||||

Els aficionats ja poden renovar el seu carnet online i també a la botiga oficial Plaça Major i en taquilles de la Ceràmica

Ja pots renovar la teua passió! Hui ha arrancat amb força #JoSíEstic, la Campanya d’Abonaments 20-21 per a una nova temporada del Villarreal CF en Primera Divisió. Els aficionats groguets, que s’han bolcat des de primera hora amb les renovacions i noves altes, poden abonar-se a a la botiga oficial de la Plaça Major, en taquilles de l’Estadi de la Ceràmica i també online visitant el següent enllaç: #JoSíEstic

CAMPANYA D’ABONAMENTS 2020-21

Exclusivament de l’1 al 30 de setembre

Davant la situació tan complicada que estem travessant els últims mesos, al Villarreal CF ens hem bolcat a aportar a la societat tota l’ajuda que ens ha sigut possible per a intentar mitigar els efectes de la pandèmia. I no ens hem oblidat dels nostres abonats, del nostre motor; és més, hem estat treballant per a intentar oferir la millor solució als greuges que haja pogut causar la situació a la seua condició d’abonats del club.

Ací teniu les diferents opcions que us oferim perquè pugueu continuar demostrant el vostre amor pel Villarreal amb les millors condicions. Estem fent un gran esforç per a continuar creixent i necessitem comptar amb la vostra confiança i implicació per a aconseguir-lo. Els nostres abonats sou l’actiu més important i, si anem de la mà, serem més fortes.

 • Opció 1:

Volem que en la temporada 2020/2021 continues formant part de la nostra família, de la gran família grogueta, per això premiarem als qui decidisquen renovar el seu abonament del Villarreal CF amb un 60% de descompte. Sí, has llegit bé, aquesta temporada pagaràs pel teu carnet un 60% menys, siga com siga la categoria d’aquest. Per exemple, si el teu abonament és de Cantó Fons Nord o Graderia d’Animació i categoria Or, el carnet 2020/2021 et costarà 36€.

A més, i seguint amb la nostra tradició solidària i compromesa amb la societat, si et trobes en situació de ERTE a conseqüència de la crisi sanitària, el descompte s’elevarà fins al 75%.

Els descomptes del 60% i 75% per a l’abonament de la temporada 2020/2021 inclouen la compensació per a l’abonat per no haver pogut assistir als partits celebrats a porta tancada en l’Estadi de la Ceràmica durant la temporada 2019/2020, a conseqüència de les mesures urgents destinades a la prevenció, contenció i coordinació en el marc de la lluita contra la pandèmia de Covid-19. Renovant amb aquestes condicions, l’abonat considera adequada la compensació i declara no tindre res més a reclamar al Villarreal per l’abonament de la temporada 2019/2020, renunciant a l’exercici de qualsevol accions que li assistisquen en dret.

 • Opció 2:

Si, per qualsevol circumstància, decideixes no renovar el teu Carnet per a la temporada 2020/2021, el club t’ofereix la devolució del 30% del preu pagat per l’abonament de la 2019/2020 en compensació pels partits als quals no vas poder assistir llavors per la situació sanitària derivada de la pandèmia.

Tant si sol·licites la devolució online com presencialment, serà necessari que ens indiques el número de compte on vols que realitzem l’abonament de la quantitat corresponent.

 • Opció 3:

Si vols ser nou abonat del Villarreal, anem aplicar al teu carnet general un 20% de descompte. Si la passada temporada no vas ser abonat del club i aquesta vols formar part de la nostra família grogueta, tindràs un 20% de descompte en el teu abonament 2020/2021.

UNA CAMPANYA D’ABONAMENTS EXCEPCIONAL

 • VYP: Els 6 partits que es van jugar sense públic en el nostre estadi en la temporada 2019/20 s’han considerat com assistits a l’efecte de determinar si els abonaments 2020/21 són Or o Plata. Així, tots els abonats que ens vau acompanyar en la 2019/20 podreu gaudir ara del millor preu possible en els nous carnets.
 • Carnet Jove: Continua operatiu el Carnet Jove, de manera que tots els abonats menors de 25 anys (nascuts a partir del 01/01/1995) podeu renovar amb el perceptiu 60% + el 50% corresponent a la categoria Jove. Als nous abonats menors de 25 anys, també se’ls aplicarà el 50% de descompte sobre el preu del seu nou carnet.
  Jubilats i pensionistes: Els jubilats i pensionistes tindreu un descompte addicional de 15€, que se sumarà al descompte corresponent de renovació.
 • Aturats: Seguim amb la renovació gratuïta per a aturats. Els trams de descompte per estar en situació de desocupació per segon o tercer any, s’aplicaran sobre el preu rebaixat al 60%. És a dir, si estàs parat per segon any, pagaràs el teu abonament amb un 60% i sobre aquest se t’aplicarà el 33%. Consulta bé les condicions en els punts de renovació.

L’ABONAMENT INCLOU TOTS ELS PARTITS DE LALIGA I, EN CAS DE CLASSIFICAR-NOS, FINS A la FASE DE GRUPS D’UEFA EUROPA LEAGUE I FINS A HUITENS DE FINAL DE COPA DEL REI.

 • Facilitarem les gestions online perquè no hages de vindre a renovar el teu carnet o sol·licitar el reembossament de manera presencial.
 • Aquestes condicions i descomptes estaran vigents de l’1 al 30 de setembre. A partir d’aqueix moment no es podran adquirir carnets fins que es determinen noves condicions.
 • Consulta les condicions de finançament de CaixaBank en els punts de renovació.
 • Continuen operatives els avantatges per ser abonat Groguet. Consulta-les en l’apartat Yellow Club.
 • Mantindrem els punts per a la renovació les taquilles de l’estadi i la Botiga Oficial de la Plaça Major encara que us facilitem tot perquè pugues fer-ho online i sense riscos donada la situació sanitària.

COVID 19:

Al Villarreal CF desitgem que pugueu acompanyar-nos a tots els partits d’aquesta il·lusionant nova temporada, però no és a les nostres mans decidir quan es podran disputar les trobades amb públic. Depenent de l’evolució de la pandèmia i, arribat el moment, el club valorarà les mesures compensatòries en funció dels partits als quals es puga assistir i el descompte extraordinari que s’haja aplicat.

PERÍODES DE RENOVACIÓ I ALTES DE NOUS ABONATS:

 • De l’1 al 15 de setembre: renovació i alta de nous abonats.
 • A partir del 16 de setembre: canvi d’ubicació i alta de nous abonats.
 • Taquilles de l’Estadi de la Ceràmica: de l’1 al 17 de setembre. De dilluns a divendres, de 10.00 a 20.00 h. Dissabtes, de 10.00 a 13:00h.
 • Botiga Oficial de la Plaça Major: de l’1 al 30 de setembre. De dilluns a dissabte, de 10.00 a 14:00h. i de 17.00 a 20:00h.
 • www.villarrealcf.es i APP Oficial: Renovació d’abonaments, de l’1 de setembre fins a les 15:00h. del 15 de setembre. Sol·licitud de devolució de la part proporcional de l’abonament de la 2019/20, de l’1 al 30 de setembre.
Compartir.