Placeholder canvas
Els equipaments, ja a la venda!
Els equipaments, ja a la venda!
||||||

Els aficionats poden adquirir-les físicament a les tendes oficials i també en la tenda en línia

Va arribar el dia. Ja estan a la venda els nous equipaments oficials per a aquesta temporada 2021/2022, en la qual el Villarreal CF jugarà LaLiga, la Champions League i la Copa del Rey.

Els aficionats que ho desitgen poden comprar-les de manera en línia o físicament a les tendes oficials del Submarí a Vila-real (c/Blasco Ibáñez, 2 i Plaça Major, 19).

En el primer equipament, completament de color groc, destaca el coll en V amb les franges groga i blaves i xicotetes siluetes de l’Estadi de la Ceràmica que es repeteixen per tota la samarreta. A més, també estaran a la venda el segon i el tercer equipament, adoptant el color roig la visitant i el gris l’alternativa. Joma ha injectat originalitat en la resta de la col·lecció utilitzant un printing geomètric, vertical per a la samarreta roja i degradat en línies diagonals per a la grisa. Per part seua, els porters tindran la diversitat de triar entre dos colors per a vestir els dies de partit: negre i blau clar.

Característiques tècniques

El producte de Joma està reconegut per la seua qualitat i les seues qualitats tecnològiques. En les peces del Villarreal CF, s’han aplicat els estàndards de qualitat de la marca.

Les elàstiques estan fabricades en polièster, que es caracteritza per la seua qualitat i elasticitat, a més de tindre molt bona resistència i fàcil manteniment. Aquest teixit proporciona una excel·lent transpiració gràcies a l’aplicació de l’acabat MICROMESH, que dóna com a resultat un teixit d’última generació capaç de controlar la humitat corporal de l’esportista. Gràcies a aquesta tecnologia el cos està sec i còmode, prevenint-lo del refredament post exercici.

En les zones de major sudoració, on el jugador necessita un extra de transpiració, es reforça amb peces de teixit que substitueix al polièster base per a aportar una extra de comoditat. A això també contribueix el sistema FLATLOCK de costures planes que evita rascades i aporta elasticitat i llibertat de moviments.

El Villarreal CF agraeix a Joma la seua col·laboració a l’hora de presentar aquesta col·lecció formada pels equipaments i altres peces d’entrenament: dessuadores, samarretes, short, pantalons, corprens d’abric i complements, i una altra de concentració.

Una samarreta per a viure-la. Visquem el moment.

Compartir.