Els Campus del Villarreal, a tota màquina
Els Campus del Villarreal, a tota màquina
||||

Ja estan en marxa el de la Ciutat Esportiva PAMESA de Vila-real i el PRO a Benicàssim

Amb totes les mesures de prevenció necessàries, però amb més força i il·lusió que mai. Els Campus oficials del Villarreal CF ja han arrencat de cara a passar un mes de juliol apassionant. Els que ja roden són el de la Ciutat Esportiva PAMESA de Vila-real i el PRO a Benicàssim, que inclou allotjament per als joves talents.

A més, aquest mes també se celebrarà un altre torn la Ciutat Esportiva PAMESA de Vila-real (del 13 al 17 de juliol) i un altre de Campus PRO a Puigcerdà (del 12 al 18 de juliol). En total, gairebé 400 joves d’entre 4 i 17 anys es poden divertir-se baix la metodologia del Villarreal CF.

El primer torn de Campus de la Ciutat Esportiva PAMESA s’està celebrant des de dilluns i durarà fins demà. És una activitat esportiva dirigida a xiquets/es que consisteix en un programa formatiu de doble sessió de futbol matinal baix els paràmetres de la nostra metodologia d’entrenament i dirigit pels nostres entrenadors del planter. L’objectiu principal és aprendre divertint-se amb la pilota com a eina de treball.

Per la seua banda, el Campus PRO s’està duent a terme a Benicàssim fins al 11 de juliol. Consisteix en realitzar una estada setmanal interna a l’estiu amb jugadors arribats de tots els llocs del territori nacional i internacional. Es desenvolupa un programa formatiu intens de futbol sota els paràmetres de la metodologia d’entrenament del Villarreal CF i dirigit pels entrenadors del planter. Es potencia la figura del porter com a perfil d’especialista en el joc realitzant un cicle de treball específic diari. Els millors participants poden fins i tot aconseguir una plaça per participar en els Tornejos Internacionals del Villarreal CF.

Compartir.