Els aficionats VYP acompanyen l’equip a Bucarest
Els aficionats VYP acompanyen l’equip a Bucarest

HOYOYO

El Villarreal continua premiant als seguidors més fidels, que han viatjat a Romania convidats pel club

Més d’un centenar d’aficionats grocs animaran al Villarreal a la capital de Romania durant el segon partit de la fase de grups de la UEFA Europa League, partit que es disputarà aquest dijous a l’Arena Nationala (19.00 hores). Al costat d’ells, catorze dels seguidors més fidels (VYP) estan vivint també aquesta experiència única, ja que han viatjat a Bucarest convidats pel club. Tots ells empenyeran al Submarí de cara a aconseguir els tres punts i intentar així aconseguir el primer lloc del Grup L.

L’expedició dels aficionats grocs s’ha desplaçat a Bucarest aquest matí amb avió des de l’aeroport de Castelló, mentre que la tornada està prevista una vegada finalitzat el duel d’aquest dijous. Aquesta temporada ja es va realitzar a Europa un desplaçament de similars característiques com va ser el de Mònaco, ja que al voltant de 200 seguidors van animar al Submarí a l’estadi Louis II.

Avantatges de ser ‘Very Yellow People’

Recordem que el club incentiva l’assistència al Madrigal en trams de 4 partits, entrant en el sorteig d’un desplaçament gratuït per animar el Villarreal en un xoc fora de casa. Aquesta vegada, més d’una desena de groguets han estat premiats per haver assistit als partits contra l’AS Monaco, Sevilla, FC Zürich i Real Sociedad.

Compartir.