Placeholder canvas
Els abonats renovaran gratuïtament la pròxima temporada
Els abonats renovaran gratuïtament la pròxima temporada
||||||

El president del Villarreal ha anunciat aquesta mesura en una trobada virtual amb l’APV per a celebrar el tradicional brindis per la permanència

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, ha anunciat que els abonats grocs gaudiran del seu abonament totalment gratis la pròxima temporada 2021/22 al no haver pogut assistir aquest curs a cap partit en l’Estadi de la Ceràmica a causa de la pandèmia del covid-19. El màxim mandatari del club ha donat aquesta gran notícia en un encontre virtual amb l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF en el qual, a més, s’ha celebrat el tradicional brindis per la permanència.

Durant l’encontre amb l’afició, el president ha assenyalat que, després d’haver aconseguit certificar la permanència el mes de març, el Villarreal CF somia amb signar un final de temporada il·lusionant: “L’any que ve tornarem a estar en Primera Divisió. És un assoliment, però no ens conformem. Volem estar a Europa la temporada que ve i lluitarem per aconseguir-ho. En Europa League, hem d’afrontar ara els quarts de final. Estem en una bona situació i somiem amb créixer en aquesta competició”.

Fernando Roig ha aprofitat l’oportunitat per a dirigir-se personalment a l’afició i enaltir el seu suport al club. Així mateix, ha desitjat que els seguidors puguen tornar a l’Estadi de la Ceràmica al més prompte possible: “L’afició no ha pogut veure al seu equip aquesta temporada. És una situació molt trista, però esperem que prompte les autoritats sanitàries permeten novament l’accés als estadis”.

L’acte ha comptat també amb la intervenció de Javier Pérez, president de l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF. Per part de l’APV, han participat representants de les següents penyes oficials del club: Pardals Grocs Vall de Uxó, L’Os Groc, Kassel Alemania, Penya Sang Groga, Submarí Groc Vila-real, La 12, Peña Villarreal CF Vinaròs, Peña CEU-Trigueros, Penya Llangostí Groc Vinaròs, Submarí Groc de Barcelona, Villarreal Fanclub Deutschland i San Pascual.

Compartir.