skip to content
Elena de Toro, seguretat sota pals fins al 2024
Elena de Toro, seguretat sota pals fins al 2024
||||

La portera castellanomanxega signa la seua continuïtat amb el Villarreal Femení

El Villarreal CF i Elena de Toro Aldaria (31/01/1997, Bolaños de Calatrava, Ciudad Real) han arríbate a un acord de renovació perquè la portera castellanomanxega continuï defensant la porteria grogueta durant les dues properes temporades. D’aquesta manera, Elena de Toro seguirà vinculada al Villarreal CF fins al 30 de juny del 2024.

L’arquera de Bolaños de Calatrava va arribar al Villarreal Femení la temporada 2020/21, convertint-se en una jugadora clau per aconseguir l’ascens a Primera Iberdrola. En la seua primera etapa com a grogueta, Elena de Toro va disputar un total de 23 partits, encaixant únicament 19 gols i aconseguint 11 porteries a zero.

De Toro, en la primera temporada del Villarreal Femení a Primera Iberdrola, ha continuat demostrant la seua vàlua, ja que en els 25 partits que ha disputat ha mantingut la porteria a zero fins a 5 ocasions.

La portera es converteix així en la sisena jugadora del Villarreal Femení de cara a la temporada 2022/23. A Elena de Toro cal sumar els noms de Tere Morató, Sheila Guijarro, Lara Mata, Irene Miguélez i Vera Rico.

Compartir.