skip to content
El Villarreal, una prolífica factoria de talent femení
El Villarreal, una prolífica factoria de talent femení

Els equips del futbol base femení del Villarreal CF estan completant un començament de temporada excepcional

Excel·lent inici de temporada per al futbol base femení del Villarreal CF. Després d’uns primers mesos de competició, els resultats obtinguts reflecteixen el bon fer en la Cantera Grogueta i certifiquen el creixement que estan experimentant els diferents conjunts femenins del club. Uns equips formats en la seua gran majoria per jugadores nascudes a la província de Castelló, que creixen i es formen en l’entitat groga.

En el futbol huit destaca l’inici de temporada irresistible del Feminino F8. El conjunt femení més jove de la Cantera Grogueta es troba pugnant pel lideratge en la seua categoria. A més, el Femení F8 compta amb un espectacular bagatge golejador de 60 gols a favor i tan sols tres en contra després de cinc partits de lliga. Entre les màximes realitzadores de la competició trobem a l’artillera groga Julia Pitarch amb 15 gols i a les jugadores Laura Beltrán i Balma Villamarín, amb 13 dianes cadascuna.

Ja en futbol 11 encara que encara en etapa formativa, trobem als dos equips que competeixen en la categoria Lliga Valenta Cadet-Infantil del club, el Femení Infantil-Cadet A i el Femení Infantil-Cadet B. Els dos conjunts es troben segons en la classificació i han aconseguit mantindre una gran solidesa defensiva que els ha permés deixar la porteria a zero en diversos encontres. Un mur defensiu groc que ve de la mà d’uns fantàstics registres golejadors, ja que el Femení Infantil-Cadet A i el Femení Infantil-Cadet B han aconseguit anotar 48 i 33 dianes, respectivament. Les màximes anotadores del Submarí en la categoria són Silvia Rodríguez amb sis gols, així com Lorena Diéguez i Mar Boix, amb cinc dianes.

Aquestes xifres evidencien la gran faena realitzada en les categories inferiors del club i auguren un futur molt prometedor per al futbol femení groc. Un futur liderat per jugadores que somien i treballen per a poder fer el salt al primer equip els pròxims anys com han pogut aconseguir les jugadores del Femení A Bea Prades, Cristina Díaz o Yolanda Palomino.

Compartir.