El Villarreal suma números de rècord (1-0)
ACF FOTOGRAFÍA

El Submarí doblega el Màlaga amb un gol de Soldado i acumula 48 punts en 24 jornades

A ritme de rècords. El Villarreal va doblegar el Màlaga amb un solitari gol de Roberto Soldado i suma 48 punts en 24 jornades, aconseguint la seua major quantitat de punts a aquestes altures de la temporada, ja que anteriorment el rècord estava en 46 punts en les primeres 24 cites de la temporada 2010/2011.

A més, el Submarí iguala el seu millor ratxa de partits seguits sense perdre en una mateixa temporada, amb onze jornades consecutives sumant. El seu millor registre fins ara datava de la campanya 2008/2009, en la qual sota la direcció del xilè Manuel Pellegrini, els grocs també van ser capaços d’acumular 11 duels invictes.

El Submarí va iniciar el duel amb una gran intensitat. De fet, tan sols havien transcorregut uns segons i Roberto Soldado ja havia posat en dificultats a Kameni. El ‘9’ groc va connectar un potent xut des de la llunyania que va obligar el porter a rebutjar amb dificultats.

Al minut 17 va arribar l’1-0. Una excel·lent combinació entre Leo Baptistao i Soldado va acabar als peus d’aquest últim, que de nou va deixar anar una fuetada des de la frontal i aquesta vegada va trobar el camí del gol doblant les manyoples del porter camerunès.

El Submarí combinava ràpid i li creava molts problemes al seu rival. Així, en el minut 20 Soldado va conduir un contraatac letal i Jonathan dos Santos va picar la pilota davant l’eixida desesperada de Kameni, que aquesta vegada va aclarir la pilota.

El Màlaga va despertar i va fregar el gol passada la primera mitja hora de joc. Cop, en posició forçada, va rematar i va topar amb una brillant parada d’Areola.

Ja en la segona part, el Villarreal va seguir buscant el gol amb el suport de la seua entregada afició, mentres el Màlaga es mostrava ferm en defensa i molt perillós quan eixia ràpid a l’atac.

Jonathan dos Santos va tenir la sentència en el minut 78. El migcampista mexicà, molt actiu durant tot el partit, va rebre dins l’àrea, va regatejar al seu parell i va disparar amb violència, però la pilota va eixir fregant el travesser.

D’aquí fins al final, el Villarreal va saber aguantar la seva renda amb una fèrria defensa i un Areola immens en la sortides per alt. Pura fiabilitat groga.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Areola; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Jonathan dos Santos, Trigueros, Bruno, Denis Suárez (Samu Castillejo, m. 64); Leo Baptistao (Pina, m. 87) i Soldado (Bakambu, m. 74).

Màlaga CF: Kameni; Rosales, Albentosa, Weligton, Miguel Torres; Juanpi (Uche, m. 83), Camacho, Tissone (Duda, m. 62), Fornals; Cop (Santa Creu, m. 74) i Charles.

Gol: 1-0. Min. 17: Soldado.

Àrbitre: Vicandi Garrido (C. Basc). Groga als locals Trigueros i Bakambu; així com al visitant Albentosa.

Incidències: Partit corresponent a la 24a jornada de la Lliga BBVA disputat a l’estadi El Madrigal. Terreny de joc en perfectes condicions per a la pràctica del futbol.