El Villarreal, amb ‘L’esport valencià per l’ELA’
El Villarreal, amb ‘L’esport valencià per l’ELA’
||||

Marcos Senna acudirà a la presentació de la iniciativa en representació del club groguet

El Villarreal CF, al costat del Grup de grans clubs esportius de la Comunitat Valenciana i la Fundació Luzón, s’uneix aquest mes de novembre, a la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Per això, Marcos Senna, membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, acudirà aquest dimecres 3 de novembre (13.00 hores) a la presentació de la campanya “L’esport valencià per l’ELA” en el Palau de les Arts de València.

Una campanya que es basa en quatre pilars bàsics: donar a conéixer la malaltia i conscienciar sobre la seua gravetat, generar notorietat i participació, recaptar fons per a la lluita contra la malaltia i mobilitzar a la comunitat de l’ELA.

L’acte comptarà amb la presència del conseller d’Educació, Cultura i Esport Vicent Marzà, la presidenta de la Fundació Francisco Luzón María José Arregui i els representants del Grup de Grans Clubs Esportius i Socials de la Comunitat Valenciana. 

 

Així mateix, també acudiran altres esportistes com Berta Pujades i Jaume Domenech (Valencia CF), Natasa Andonova (Levante UD), Mike Tobey i Cristina Ouvina (Valencia Basket), Nerea Martí (automobilisme), Héctor Garzó (motociclisme), Ana Pérez (judo), Ricardo Ten (ciclista paralímpic), Kim López (atleta paralímpic) i Borja Etchart i Marta Pérez (golf).

Una lluita constant

La Fundació Luzón treballa diàriament per a donar a conéixer les causes, símptomes, diagnòstic i tractament de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica. Així mateix, planteja iniciatives que fomenten la seua investigació. Cal recordar que l’ELA és una malaltia degenerativa que en l’actualitat no té cura i que compta amb una insuficient cobertura sanitària.

#DeportexELA

Compartir.