El Villarreal s’alia amb la Juan Manuel Peña Soccer School
El Villarreal s’alia amb la Juan Manuel Peña Soccer School
||||

El club groc col·laborarà amb l’escola esportiva de l’exfutbolista del Submarí a Bolívia

El projecte de Villarreal Academy es dirigeix a Bolívia. El Villarreal CF ha aconseguit a un acord per a col·laborar amb la Juan Manuel Peña Soccer School, l’acadèmia que dirigeix l’exdefensa groc i internacional bolivià Juan Manuel Peña. L’acord de col·laboració permetrà als jugadors de l’acadèmia de Santa Cruz de la Sierra entrenar sota la innovadora metodologia del Villarreal CF per a ajudar-los a desenvolupar tot el seu potencial.

Juan Manuel Peña va estar tres anys en el Villarreal CF i va formar part de l’equip que va aconseguir les semifinals de la Liga de Campeones de la UEFA en la temporada 2005/06. L’ex defensa també va ser capità de la selecció nacional de Bolívia, representant a ‘La Verde’ en 85 ocasions diferents entre 1991 i 2009.

“Aquest acord ajudarà els xiquets de Bolívia a sentir-se motivats i a sentir que hi ha un club important a nivell mundial darrere d’ells. Hi ha molts jugadors en el futbol professional que han passat per la cantera del Villarreal CF i això és tot un impuls. És una de les millors escoles del món. Vinc a Vila-real tots els anys i he intentat traslladar la metodologia que tenen ací. Ara hem arribat a un acord per a treballar junts”, va assenyalar la llegenda del futbol bolivià.

El Submarí Groc compta ara amb diverses acadèmies internacionals i escoles afiliades a tot el món. La Villarreal Academy té presència en els següents països: els Estats Units, Austràlia, el Canadà, Mèxic, Suècia, el Japó, Corea del Sud, Rússia i ara Bolívia.

Compartir.