El Villarreal s’alia amb el gol
||||||

El Submarí és l’equip de la competició que més gols ha anotat en aquest inici de lliga

Bon futbol i molts gols. El Submarí està signant un notable inici de temporada, sent un dels grans animadors del campionat transcorregudes les set primeres jornades.

El Villarreal CF és l’equip més golejador de LaLiga. Amb 18 gols en el seu haver, els grocs amitjanen més de 2,5 gols per partit i, en aquesta faceta, estan per davant de conjunts com el FC Barcelona (16 dianes), Granada CF (13 dianes) i Real Madrid (12 dianes).

A més de liderar LaLiga en la faceta golejadora, el Submarí ha batut els seus propis registres en l’elit. Els 18 gols en aquestes primeres jornades superen les 14 dianes que va anotar el Villarreal durant l’inici de la temporada 2010/11, en què Rossi i Nilmar lideraven el front d’atac dels grocs.

Els impressionants números anotadors del Submarí se sustenten en el gran moment dels seus futbolistes. El davanter català Gerard Moreno és el màxim artiller de la competició amb sis gols. Dos menys ha signat Santi Cazorla (4), que se situa quart en el rànquing de màxims golejadors. Per la seua banda, Toko Ekambi, Moi Gómez i Samuel Chukwueze han vist porteria fins a dos vegades, mentre que Javi Ontiveros va signar el seu primer gol groc davant del Real Valladolid en l’Estadi de la Ceràmica.

Després de la brillant golejada davant del Real Betis, l’equip de Javi Calleja encadena 20 jornades consecutives (des del 2 de març de 2019) marcant en competició domèstica, sent l’únic equip que atresora aquestos registres en el futbol espanyol.

El joc valent i vistós dels de Javi Calleja s’està traduint en gols i espectacle. Especialment a La Ceràmica, on s’han transformat 13 dels 18 gols i s’han viscut xocs amb molt animats com davant del Real Betis (5-1) o contra el Granada CF (4-4).