Placeholder canvas
El Villarreal reparteix il·lusió a l’Hospital de la Plana
El Villarreal reparteix il·lusió a l’Hospital de la Plana

Yeremy Pino, Nico Jackson, Yenifer Giménez i Vera Rico han donat una bonica sorpresa als xiquets ingressats en el centre sanitari de Vila-real

El Villarreal CF ha realitzat la tradicional visita nadalenca als hospitals de la província de Castelló. Els jugadors Yeremy Pino, Nico Jackson i les futbolistes Vera Rico i Yenifer Giménez han acudit en plenes festes nadalenques a l’Hospital Universitari de la Plana de Vila-real per a repartir il·lusió i regals entre els xiquets que estan ingressats en aquesta època de l’any tan especial.

Els futbolistes groguets han sorprés els xiquets i xiquetes del centre, que han pogut conéixer de primera mà als seus dos dels seus ídols del Villarreal i Villarreal Femení i rebre tot tipus d’obsequis oficials del Submarí Groc.

Visites nadalenques als hospitals pròxims

A més de l’Hospital de la Plana, el Villarreal CF ha visitat l’Hospital General Universitari de Castelló i l’Hospital La Fe de València. La mascota del club, Groguet, va repartir regals en el centre sanitari castellonenc, mentre que l’ambaixador groguet Marcos Senna va acudir a la capital valenciana per a fer realitat els somnis dels més joves ingressats a l’hospital.

Aquesta iniciativa està englobada en el projecte Endavant Solidaritat. A través d’aquest, la Fundació del Villarreal CF recull totes les accions solidàries que impulsa el club, fruit de les col·laboracions econòmiques i socials de l’entitat amb Organitzacions No Governamentals (ONG), institucions, fundacions, associacions i centres especials -principalment de la província de Castelló i la Comunitat Valenciana.

Compartir.