El Villarreal rep la visita de l’ambaixador del Japó
El Villarreal rep la visita de l’ambaixador del Japó
||||

Kenji Hiramatsu ha conegut la filosofia de l’entitat i ha realitzat un complet tour per les instal·lacions esportives del club groc

El Villarreal CF ha rebut la visita institucional de l’ambaixador del Japó a Espanya, Kenji Hiramatsu. El conseller delegat del club groc, Fernando Roig Negueroles, ha atés personalment el diplomàtic nipó, que ha tingut l’oportunitat de conéixer les instal·lacions esportives de l’entitat ‘grogueta’. Així mateix, el Villarreal CF li ha regalat una samarreta oficial commemorativa de la seua visita.

L’ambaixador japonés no sols va realitzar un complet recorregut per les instal·lacions esportives, també va conéixer la filosofia del club groc, el seu compromís pel futbol de formació i el seu especial projecte d’Endavant.

El Japó, un país amb llaços ‘groguets’

El Villarreal CF és un club que guarda una especial relació amb el Japó. El club ‘groguet’ ha estat vinculat durant quasi dues dècades amb el Kashima Gakuen, un conjunt formatiu del futbol nipó. A més, durant la temporada passada, el futbolista Take Kubo, internacional amb la Selecció del Japó, va defensar la samarreta del Villarreal CF.

Compartir.