skip to content
El Villarreal renova la seua aposta pel futbol provincial
El Villarreal renova la seua aposta pel futbol provincial
||||

El club groc ha enfortit els seus llaços amb els clubs de referència de futbol base de Castelló

El Villarreal ha reforçat la seua aposta pel futbol provincial de cara a la present campanya 2021/22. El club groc ha renovat els llaços i la cooperació que ja mantenia amb Benicarló BF, CE Vila d’Onda i UD Vall de Uxó i suma a aquesta aliança al club castellonenc el Primer Toque CF, amb el qual ja va treballar durant cinc temporades.

Els representants dels diferents clubs provincials han acudit a la Ciutat Esportiva Miralcamp per a segellar l’acord i reunir-se amb els responsables del futbol base del Villarreal CF. En la reunió, s’han traçat les línies estratègiques de treball i cooperació entre la Cantera Grogueta i els clubs convinguts, juntament amb un fluid intercanvi d’idees en llaures a potenciar la presència del Villarreal CF en l’àmbit del futbol a la província de Castelló.

A aquest acte han assistit per part del Villarreal CF, Miguel Ángel Tena, director de futbol del club, així com Pablo Cañada, Tino Traver i Pablo Pitarch juntament amb els representants dels clubs Juan Bosch (Benicarló BF), Ximo Guzmán (UD Vall de Uxó), David Palacios (CE Vila d’Onda) i Valero Fraile (Primer Toque CF).

Compartir.