skip to content
El Villarreal, reconegut pel seu suport a l’handbol
El Villarreal, reconegut pel seu suport a l’handbol
BM CASTELLÓN

La Federació d’Handbol de la C. Valenciana guardona al club per la iniciativa d’Endavant Esports

La Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana ha guardonat al Villarreal CF pel seu suport a l’esport autonòmic i més concretament a aquesta disciplina. El representant del Departament de Relacions Institucionals del club groc, Tino Traver, va recollir el guardó durant la celebració de la Gala de l’Handbol de la Comunitat Valenciana, que es va celebrar dissabte passat a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real.

Cal recordar que el Villarreal CF, a través de la iniciativa d’Endavant Esports, dóna suport econòmic i esportiu al CD Handbol Castelló, l’equip femení ha competit a la màxima categoria nacional aquesta temporada, i al Club d’Handbol Vila-real.

El club groc, a través de la iniciativa d’Endavant Esports, patrocina als clubs i esportistes de la província de Castelló, amb el propòsit de col·laborar i en el creixement i fomentar l’esport d’elit provincial. Aquest programa de suport començar fa més d’una dècada amb el jugador de vòlei-platja Pablo Herrera, després d’aconseguir la medalla de plata en els Jocs Olímpics d’Atenes 2004. Posteriorment, el club ha anat ampliant la seua col·laboració econòmica, a més de l’ús d’instal·lacions i serveis mèdics, a multitud d’esportistes i clubs provincials.

Compartir.