El Villarreal presenta els seus gots ecològics!
El Villarreal presenta els seus gots ecològics!

HOYOYO

El club, San Miguel i Coca-Cola aposten per la sostenibilitat a l’Estadi de la Ceràmica

El Villarreal CF, San Miguel i Coca-Cola aposten per la sostenibilitat en els partits que es disputen a l’Estadi de la Ceràmica. En una iniciativa pionera del club, a partir d’ara totes les begudes que se serveixin en el feu groc seran en uns nous vasos ecològics retornables. Els aficionats hauran de pagar un euro per ells, però podran tornar-los i els serà reemborsada la mateixa quantitat. Els gots ecològics ja estaran disponibles en el pròxim partit contra el Levante UD a l’Estadi de la Ceràmica (diumenge, 16.15 hores).

Els gots ecològics del Villarreal CF tenen una capacitat de 40 cl i estan fabricats en polipropilè homopolímer. Aquesta iniciativa permetrà reduir considerablement la quantitat de residus a l’Estadi de la Ceràmica. De fet, està previst que es redueixi el residu plàstic en al voltant d’una tona i mitja al llarg tota la temporada.

Els jugadors de la primera plantilla, Daniele Bonera i Nicola Sansone, han estat els encarregats de presentar els nous gots ecològics retornables del Villarreal CF.

El millor residu és el que no es genera. El Villarreal CF, pioner en sostenibilitat.

Compartir.