El Villarreal posa rumb a Àustria
El Villarreal posa rumb a Àustria
||||||

El Submarí realitzarà un ‘stage’ de pretemporada fins el proper dissabte 3 de agost

Després d’entrenar aquest matí a la Ciutat Esportiva, la primera plantilla del Villarreal CF viatja aquest migdia a Àustria per tal de realitzar un ‘stage’ de pretemporada a l’afamada regió turística de Kufsteinerland (Àustria), també coneguda com la ‘Porta d’entrada a els Alps Tirolesos ‘, que durarà fins el proper dissabte 3 d’agost. Durant aquest temps, el Submarí Groc s’enfrontarà al FC Augsburg (26 de juliol, 18.00 hores); així com al FC Colònia (28 de juliol, 18.15 hores) i FC Schalke 04 (2 d’agost, 18.00 hores) a la ‘Hero Cup’, patrocinada per Lottohelden.de.

Cal destacar que aquesta concentració a Àustria, organitzada per ‘onside Sports Iberia’, empresa que ofereix suport integral al club en aquest tipus d’activitats, serà l’únic període de treball estival fora de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Miralcamp.

L’expedició groga part a les 12.30 hores des de l’Aeroport de Castelló en un vol xàrter rumb a l’Aeroport de Salzburg. Un cop allà, la primera plantilla quedarà allotjada a l’Hotel Wellness Schloss Panorama Royal de la ciutat de Bad Häring. A les 18.30 hores es durà a terme el primer entrenament en terres austríaques al Kirchbichl Training centre.

Per consultar tots els entrenaments i partits del Villarreal CF durant la seva ‘stage’ a Àustria es pot visitar la secció AGENDA del web oficial.

El retorn de l’expedició groga està previst per al dissabte 3 d’agost amb arribada a la vesprada a l’Aeroport de Castelló en vol xàrter.

Llista de convocats per l’stage a Àustria:

Els jugadors que han viatjat a l’stage d’Àustria són els següents: S. Asenjo, Mario Gaspar, Funes Mori, S. Cáseres, Víctor Ruiz, Gerard, S. Cazorla, Bacca, Iborra, J. Costa, X. Quintillà, Andrés Fdez., M. Trigueros, Moi Gómez, Toko Ekambi, Alberto M., R. Albiol, R. Peña, Bruno, Raba, Pau, Leo Suárez, Barbosa, Andrei, Iván Martín, Morlanes, Lozano i Fer Niño.

Compartir.