El Villarreal perd davant Las Palmas (0-1)

ACF FOTOGRAFÍA

El Submarí posa fi a una espectacular ratxa de 14 partits sense perdre

El Villarreal va posar fi a la seua espectacular ratxa de 14 partits sense perdre en Lliga (rècord històric) després de caure davant Las Palmas en un partit en el qual els grocs van anar de menys a més fins a acorralar al seu rival en l’àrea en els últims minuts, encara que sense trobar l’empat. L’únic gol del duel ho va anotar David García de cap fregant la mitja hora de joc.

La primera gran ocasió va arribar en el minut 19. Denis Suárez va centrar ras des de la banda dreta i Adrián no va arribar per molt poc a la rematada en el segon pal. Tan sol sis minuts més tard, de nou el Submarí va estar a punt d’estrenar el marcador. Adrián es va inventar una genial passada interior per alt per a Soldado, però la vaselina del ‘9’ groc es va anar llepant el pal de la porteria de Javi Varas.

Las Palmas tocava i tocava a la recerca del seu moment. I ho va trobar. Willian José va avisar amb un tir desviat per poc i David García va anotar el 0-1 amb un precís cop de cap que va entrar en la porteria lluny de l’abast de Areola (m. 29). Tocava reaccionar.

El Villarreal es va estirar a la recerca de l’empat. Ja en la segona meitat, els grocs van seguir intentant-ho. Marcelino va realitzar un canvi en el descans donant entrada a Leo Baptistao, que va ocupar la banda dreta de l’atac.

El Submarí va intensificar el seu domini, però li costava crear grans ocasions de gol. Mario va cabotejar un servei de cantonada fregant el travesser i Soldado va disparar massa desviat en posició forçada.

Sense pressa, però sense descans, els grocs van continuar cercant amb afany la porteria canària. En el minut 78 va arribar una immillorable ocasió per al Submarí. Denis Suárez va filtrar una passada per a Adrián Marín i el jugador del planter va centrar al primer pal perquè Bakambu cabotejara fóra per molt poc.

Els últims minuts van ser d’infart, amb el Villarreal bolcat sobre l’àrea rival. Així, Denis Suárez va provar amb un tret des de la frontal que va obligar a Javi Varas a realitzar una felina parada (m. 88). Els grocs no van trobar el premi a la seua insistència.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Areola; Mario, Bonera, Víctor Ruiz, Adrián Marín; Samu Castillejo (Leo Baptistao, m. 46), Pina (Trigueros, m. 70), Bruno, Denis Suárez; Adrián (Bakambu, m. 69) i Soldado.

UD Las Palmas: Javi Varas; David García, Lemos, Bigas, Garrido; Nili (David Simón, m. 75), Montoro, Jonathan Vera, Momo (Ángel, m. 83); i Willian José (Araujo, m. 70).

Gol: 0-1. Min. 29: David García.

Àrbitre: Clos Gómez (C. Aragonés). Groga a Soldado per part del Villarreal i a Lemos i Montoro per part de Las Palmas.

Estadi: El Madrigal.