El Villarreal perd davant l’Athletic Club

HOYOYO

El Submarí cau a l’Estadi de la Ceràmica en un partit carregat de males notícies (1-3)

El Villarreal va caure davant l’Athletic Club (1-3) en un partit ple de males notícies per al Submarí. Fornals i Jaume Costa van haver d’abandonar el terreny de joc per lesió, mentre que Álvaro González va ser expulsat per doble groga en els últims compassos. A més, Víctor Ruiz va caure de la convocatòria a última hora per gastroenteritis. El del jugador del planter Pau va ocupar el seu lloc i fins i tot va jugar la segona part.

L’inici de partit va ser un malson. El conjunt basc es va avançar al marcador al minut 4. Una jugada per banda dreta va acabar amb una centrada a l’àrea que va permetre a Córdoba rematar a la xarxa amb un xut amb l’esquerra creuat (0-1). Només tres minuts més tard, un altre cop. Pablo Fornals va haver d’abandonar el terreny de joc després de patir un pre-síncope. El migcampista castellonenc passarà la nit en observació de l’Hospital Rei En Jaume. El seu lloc el va ocupar Roberto Soriano.

El Submarí no estava còmode. Li costava crear perill davant la meta defensada per Kepa Arrizabalaga, però no deixava de intentar-ho. L’Athletic, per la seua banda, apostava per la velocitat de Williams. Precisament l’11 visitant va centrar ras perquè Raúl García disparés arribant des del darrere obligant a Asenjo a realitzar una brillant parada.

El segon acte va començar com el primer. Amb gol de l’Athletic. Williams va aprofitar una pilota perduda en l’àrea després d’una altra intervenció d’Asenjo per marcar a porta buida (0-2, m. 50). No eixia  res. De fet, just abans Asenjo havia tornat a realitzar un doble aturada. El Villarreal va intentar reaccionar.

L’esperança va arribar amb el gol de Bacca. El colombià es va fabricar l’ocasió gràcies al seu coratge i va definir amb l’exterior de la seua bota dreta davant Arrizabalaga (1-2). Hi havia temps.

La sentència va arribar en el minut 87. Iker Muniain va rematar una centrada des de la dreta fent impossible l’estirada de Asenjo.

El Villarreal va acabar el partit amb nou jugadors sobre el camp. Primer, Jaume Costa es va lesionar quan Calleja ja havia realitzat els tres canvis, mentre que poc després Álvaro González va ser expulsat per doble groga. Per oblidar.

El proper partit del Submarí a Laliga serà al Sánchez-Pizjuán davant el Sevilla (dissabte, 13.00 hores).

Villarreal CF: Asenjo; Rukavina, Bonera (Pau, m. 46), Álvaro, Jaume Costa; Javi Fuego, Rodrigo, Trigueros (Cheryshev, m. 60), Fornals (Soriano, m. 8); Bacca i Enes Ünal.

Athletic Club: Arrizabalaga; De Marcos, Núñez, Íñigo Martínez, Balenziaga (Lekue, m. 62); Susaeta (Muniain, m. 75), San José, Iturraspe, Córdoba (Mikel Rico, m. 90); Raúl García i Williams.

Gols: 0-1. Min. 4: Córdoba. 0-2. Min. 50: Williams. 1-2. Min. 66: Bacca. 1-3. Min. 87: Muniain.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (C. Gallec). Groga als locals Bacca i Bonera; així com als visitants Íñigo Martínez, Núñez, Iturraspe, Arrizabalaga i De Marcos. Va expulsar per doble groga a Álvaro per part del Villarreal (m. 89).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 31 de LaLiga disputat a l’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 14.879 espectadors.