skip to content
El Villarreal impartirà dos clínics a Melbourne
El Villarreal impartirà dos clínics a Melbourne
||||

El club, dins el projecte de Villarreal Academy, tornarà una vegada més a Austràlia

El Villarreal CF torna a tindre presència a Austràlia. A través del projecte Villarreal Academy, el club realitzarà dos clínics a Melbourne per separat. El primer es durà a terme del 23 al 27 de setembre al complex Kingston Heath Sport’ a Cheltenham. El segon serà del 30 de setembre al 4 d’octubre a les instal·lacions de `Elite Football Training’ a Maribyrnong. Els entrenadors grocs, llicenciats per la UEFA, viatjaran a Melbourne per realitzar els clínics que s’executaran baix la metodologia del club.

Aquesta no és la primera vegada que els grocs fan un campus a Melbourne, ja que ell passat mes d’abril es va dur a terme un clínic i va resultar ser tot un èxit. Alguns dels jugadors que van impressionar durant el passat clínic vindran a Vila-real a l’octubre per experimentar una experiència única on participaran en sessions d’entrenament amb els equips de la Cantera Grogueta, de la mateixa manera que acudiran a partits de LaLiga i realitzaran el tour per l’Estadi de la Ceràmica i per la resta de les instal·lacions esportives del club.

Una oportunitat que podran tindre també els participants en els clínics de les properes setmanes. Per a més informació es pot visitar el següent enllaç: villarrealmelbourne.com

Compartir.