El Villarreal iguala la seua millor primera volta

ACF FOTOGRAFÍA

El Submarí supera al Sporting de Gijón amb dos gols de Cédric Bakambu (2-0) i suma 39 punts

Una primera volta de somni. El Villarreal ha igualat el seu millor registre en les primeres 19 jornades de Lliga gràcies a la seua victòria davant el Sporting de Gijón per 2-0 amb dos gols de Cédric Bakambu. El Submarí acumula 39 punts de 57 possibles igual que en la temporada 2010-2011, quan també va sumar 12 victòries, 3 empats i 4 derrotes, finalitzant la campanya en la quarta posició. La mateixa plaça ostenta actualment amb 26 gols a favor i 16 en contra. Impecable. L’equip de Marcelino acumula sis victòries consecutives en Lliga.

El duel davant el Sporting de Gijón va ser intens, amb ritme i es va decantar del costat groc gràcies a l’encert golejador del davanter Cédric Bakambu, autor de les dues ‘dianes’. La primera d’elles en aprofitar una ‘passada de la mort’ de Soldado i la segona després d’una espectacular jugada personal.

El Submarí va començar el partit amb ganes d’inaugurar el marcador com més prompte millor. Així, els grocs van poder avançar-se amb un cop de cap de Bakambu i un dur tret de Denis Suárez abans que es complira el minut 5 del duel.

L’1-0 va arribar en el minut 26. Bruno Soriano va robar una pilota en la medul·lar, va filtrar una passada interior per a Soldado escorat en banda dreta i el ‘9’ groc li va regalar el gol a Bakambu, que tan sol va haver d’espentar la pilota a la xarxa en el segon pal.

El Sporting va patir un contratemps en el minut 39, quan Bernardo es va lesionar en un forcejament amb Bakambu i va haver de ser reemplaçat pel seu company Meré.

Ja en la segona part, el 2-0 no tardaria a arribar. Bakambu va rebre dins de l’àrea, va regatejar davant del seu parell i va col·locar l’esfèric lluny de l’abast de Cuéllar, entrant la pilota en la porteria després de tocar en el pal (m. 50).

El Villarreal va controlar el partit fins a la xiuletada final del col·legiat sumant tres punts d’or en la seua carrera per tancar la campanya en llocs europeus.

Villarreal CF: Areola; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Adrián Marín; Jonathan dos Santos (Pina, m. 77), Trigueros (Samuel García, m. 65), Bruno, Denis Suárez; Bakambu (Leo Baptistao, m. 70) i Soldado.

Real Sporting: Cuéllar; Lora, Luis Hernández, Bernardo (Meré, m. 39), Isma López (Guerrero, m. 68); Carmona (Jony, m. 63), Mascarell, Nacho Cases, Álex Menendez; Halilovic i Sanabria.

Gols: 1-0. Min. 26: Bakambu. 2-0. Min. 50: Bakambu.

Àrbitre: Gil Manzano (C. Extremeny). Groga als locals Bruno (m. 52), Víctor Ruiz (m. 61), Samuel García (m. 79) i Soldado (m. 86); així com als visitants Carmona (m. 32) i Nacho Cases (m. 86).

Estadi: El Madrigal.