skip to content
El Villarreal i Sicer Ceramics unixen els seus camins
El Villarreal i Sicer Ceramics unixen els seus camins

Sicer Spain, empresa del Grup Sicer, situada a Nules, es converteix en un dels patrocinadors del Villarreal CF

El Villarreal CF i Sicer Spain han arribat a un acord de col·laboració perquè la empresa castellonenca es convertisca en un dels patrocinadors del club durant esta temporada.

L’acord, que es va plasmar entre el director comercial de Villarreal CF Juan Antón, i Alfonso Perea i Rubén Guillamón de Sicer Spain, mostra la vinculació entre el sector de la ceràmica i l’entitat groga. Per part del club, el director comercial va declarar: “Estem encantats de comptar amb el suport d’una gran empresa com Sicer, amb qui compartim valors com l’esforç i el treball en equip. Els donem la benvinguda a la família grogueta, estem segurs que continuarem collint èxits junts”.

Més informació sobre Sicer Spain

Sicer va ser fundada l’any 1993 en el cor de la ceràmica italiana. Amb un primer objectiu en la decoració ceràmica en tercer foc, el negoci va anar creixent al llarg dels anys i reprenent el camí cap a la ceràmica tradicional de paviment i revestiment, però sense deixar de costat la decoració. L’ambició dels seus socis, va fer que el creixement començara a expandir-se fora de les fronteres italianes sent Espanya una de les seues primeres seus exteriors allà per l’any 2000. Des de llavors no ha parat de créixer localment i arribant a tots els productes vitrificats i decoratius per a superfícies ceràmiques. Hui dia, a Espanya es compta amb una planta de producció de fregides, esmalts compostos i líquids, i granillas, i presència a tot el món amb seus a Indonèsia, l’Índia, Turquia, USA i Mèxic.

Amb l’arrelament a les empreses ceràmiques espanyoles i el poder tindre cada dia un tracte més pròxim amb cadascuna d’elles, han portat a Sicer a plantejar-se esta col·laboració amb el Villarreal CF, cor i estendard de la ceràmica castellonenca, allà per on va collint els seus èxits.

Compartir.