El Villarreal i el Mislata UF renoven el seu conveni
El Villarreal i el Mislata UF renoven el seu conveni
||||

El club valencià seguirà formant part de les escoles de futbol que col·laboren amb el Submarí

El Villarreal CF i el Mislata Unió de Futbol han renovat el seu conveni de col·laboració de futbol base, de manera que el conjunt valencià seguirà formant part de les escoles de futbol convingudes amb el Submarí durant la present temporada 2019/20.

L’acte de renovació, subscrit a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF, va comptar amb la presència del vicepresident del club groc, José Manuel Llaneza, i el president del Mislata UF, José Asensio. Així mateix, també van estar presents l’alcalde de Mislata, Carlos Bielsa, i el regidor d’Esports, Toni Arenas.

El Mislata Unió de Futbol és una de les escoles de futbol base més importants de la província de València. Amb 27 equips i al voltant de 500 jugadors federats, ha dut a terme una ferma aposta per la formació de joves talents en categories inferiors.

Cal recordar que el Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb diversos clubs nacionals i internacionals en qüestió de formació de jugadors i tècnics. Molts dels joves talents que van començar a formar-se en aquests clubs ja es troben totalment integrats dins de la #CanteraGrogueta.

Compartir.