Placeholder canvas
El Villarreal habilita l’alliberament de seients entre els seus abonats
El Villarreal habilita l’alliberament de seients entre els seus abonats

Els abonats podran gestionar aquest servei en el Portal de l’Abonat i gaudir de descomptes en la seua passada de la pròxima temporada 2023-24

El Villarreal CF ha habilitat l’alliberament dels seus seients entre els seus abonats. El club ha llançat el Portal de l’Abonat, un nou espai on els socis que no puguen assistir a algun dels pròxims partits del Submarí tindran l’opció d’alliberar el seu abonament perquè el club el pose a la venda.

D’aquesta manera, si s’embene la localitat, els abonats rebran el 40% del preu de l’entrada. Aquesta rebaixa se li aplicarà al preu de la passada de cara a la pròxima temporada 2023-24.

*IMPORTANT: El Villarreal CF continuarà premiant l’assistència dels seus abonats per damunt de la resta d’iniciatives, com la d’alliberar el seient. És la filosofia del club, i va ser pioner a aplicar-la. No obstant això, el club brinda aquesta opció perquè els abonats puguen beneficiar-se d’un descompte si en algun cas no pot assistir a un matx concret.

On accedir?

El portal de l’abonat estarà vinculat sempre a la web oficial del Villarreal CF i es pot visitar a través del següent enllaç:

Com accedir a la meua àrea privada?

Per a accedir al portal, els abonats hauran d’introduir les següents dades: CLAU D’USUARI (ID complet de l’abonament) i PIN (quatre últims dígits del número d’abonat de la present temporada 2022-23). Si encara no tens aquestes claus podràs obtindre-les a les Tendes Oficials.

Allibera el teu seient i si s’embene l’entrada rep un 40% del seu preu

Completat l’accés a aquest portal privat, els abonats tindran l’oportunitat d’alliberar el seu seient en cas de no poder assistir a algun dels pròxims partits del Villarreal. Confirmada aquesta gestió, el club posarà a la venda la localitat i solo si aquesta s’embene li retribuirà a l’abonat un 40% del preu de l’entrada del partit en la seua respectiva zona del camp de cara a la renovació de la passada per a la següent campanya.

Qui pot gaudir d’aquest servei?

Tots els abonats a excepció d’aquells situats en Casals Grocs, Casals Blaus, Súper Tribuna, Llotja VIP i Grada Animació, que no podran cedir el seu seient.

Puc sol·licitar l’alliberament del seient i anul·lar-la si canvie d’opinió?

Els abonats poden gestionar l’alliberament del seu abonament. Des d’aquest mateix moment, el club disposarà d’ell per a la seua venda a través dels canals oficials (taquilles, venda en línia i tendes oficials). Si canvia d’opinió, l’abonat podrà anul·lar la cessió si l’entrada no s’ha venut fins a 2 hores abans de l’inici de cada partit.

Per contra, en cas d’haver-se completat la venda, els abonats ja no podran recuperar la seua localitat.

Com se’m retribueix el preu que em correspon de la meua entrada?

El Villarreal CF descomptarà a l’abonat el 40% del preu de l’entrada sempre que s’haja venut. Aquest descompte s’aplicarà en la renovació del seu abonament de cara a la pròxima temporada.

Quin és el màxim descompte que puc aconseguir alliberant el seient?

El Villarreal CF continuarà premiant l’assistència dels seus abonats per damunt de la resta d’iniciatives, com la d’alliberar el seient. És la filosofia del club i va ser pionera a dur-la a terme. No obstant això, el club brinda aquesta opció perquè els abonats puguen beneficiar-se d’un descompte si en algun cas no pot assistir a algun partit concret.

Per a regular aquest nou servei i incentivar l’assistència dels seus abonats, el club ha fixat els següents límits:

Els abonats ORO com a màxim gaudiran d’un 50% de descompte del preu del seu abonament de la pròxima temporada 23-24.

La resta d’abonats com a màxim podran rebaixar el preu de la seua passada fins a aconseguir el preu de l’abonament ORO en la seua respectiva zona del camp incrementat en un 25%.

Exemples pràctics:

  • Cas abonament ORO: Si l’abonament ORO en la meua zona la pròxima temporada costa 140 euros, el màxim descompte que s’aplicarà serà 70 euros. Preu final de l’abonament: 70 euros.
  • Cas abonament general: Si l’abonament general en la meua zona la pròxima temporada val 235 euros i l’ORO 125, el màxim descompte que s’aplicarà serà de 79 euros. Preu final de l’abonament: 156 euros.

Si ho allibere, em compta l’assistència de cara a la pròxima temporada?

No. Si els abonats alliberen l’abonament no els comptarà el partit com assistit. Cal recordar que el Villarreal CF incentiva l’assistència dels abonats als partits i els premia amb els millors descomptes en la renovació de les seues passades quan falten a un màxim de tres partits i es converteixen en abonats de categoria OR.

Podré fer un seguiment sobre els meus alliberaments?

Sí. En l’àrea privada del Portal de l’Abonat, els socis podran fer un seguiment de les cessions realitzades i de quant se’ls descomptarà del preu de l’abonament de cara a la pròxima temporada 23-24.

Quan m’assabentaré de si s’han venut les entrades?

L’abonat coneixerà si s’ha venut l’entrada alliberada el primer dia hàbil després del partit corresponent accedint a la seua zona privada del Portal de l’Abonat.

VillarrealCF RealMadrid 007

Dilluns 27 de febrer, a les 21.00h

Allibera el seient davant el Getafe CF

Compartir.