skip to content
El Villarreal gaudeix de la Cerámica Experience
El Villarreal gaudeix de la Cerámica Experience

La plantilla del primer equip acudirà aquest dimarts, dimecres i dijous a la impressionant exposició del Grup PAMESA

El Villarreal CF ha visitat la Cerámica Experience, una espectacular fira impulsada pel Grup Pamesa, que arriba aquest dimarts al Restaurant El Ceramista de l’Estadio de la Cerámica.

En la primera jornada, va assistir a la innovadora exposició l’entrenador del Villarreal Quique Setién, així com els futbolistes Gerard Moreno, Raúl Albiol, Aïssa Mandi, Samu Chukwueze, Filip Jorgensen, Jose Morales i Kiko Femenía. La resta d’integrants del planter del Submarí passaran el dimecres i dijous a gaudir d’aquest important esdeveniment, que ha convertit les dependències de l’espai gastronòmic del club groc en tota una fira de promoció al producte ceràmic.

Per si no fos prou, a més d’aprofitar les instal·lacions de l’Estadio de la Cerámica, s’ha instal·lat una gran carpa en la plaça adjacent al camp per a albergar aquesta fira, que arriba al cor de Villarreal per a captar l’atenció de visitants de diferents parts del món.

Cal destacar que la Cerámica Experience és un esdeveniment impulsat pel Grup Pamesa per a presentar les grans novetats i noves tendències de les seues sis marques (Pamesa, Ecoceramic, Geotiles, Navarti, Prissmacer i TAU).

Compartir.