El Villarreal Femení perd davant el Madrid CFF (1-4)

Les groguetes posen fi a la seua bona ratxa de cinc partits sense perdre en caure davant un potent rival

El Villarreal Femení va posar fi a la seua bona ratxa de cinc partits sense perdre en caure davant el Madrid CFF per 1-4. El gol groc va ser de Claudia Iglesias, mentre que els del conjunt visitant els van anotar Gio (3) i Ana.

La primera part va ser molt igualada, amb clares ocasions de gol per a tots dos equips i dos tants anotats.

El Villarreal Femení va avisar amb un zurdazo de Raquel que va rebutjar com va poder Paola, i el Madrid CFF va contestar poc després en una doble oportunitat que no va acabar en gol gràcies a la magnífica intervenció de Carmen Carbonell i al posterior rebutge de la defensa sobre la mateixa línia.

L’equip madrileny es va avançar en el marcador en el minut 16. Gio va rebre una passada interior i va anotar amb un tret creuat (0-1). Pese al punt, les grogues estaven quallant una gran actuació. Com a premi, va arribar l’empat passada la primera mitja hora de joc.

Raquel va botar una falta lateral i la pilota va acabar dins de la porteria gràcies a una precisa cabotada de Claudia Iglesias (1-1, m. 32).

En l’inici de la segona part, McKenna va poder avançar a les grogues després d’una gran jugada de María Llompart, però el seu tret creuat es va anar massa desviat. El Madrid CFF no va perdonar amb dos gols en menys de dos minuts. Tots dos van ser de Gio, primer amb una preciosa vaselina (1-2, m. 52) i poc després amb un zurdazo des de la frontal (1-3, m. 54). El 1-4 definitiu va ser obra d’Ana, que va anotar amb un derechazo col·locat (m. 75).

El pròxim partit del Villarreal Femení serà el diumenge 24 de març contra el Levante Las Planas (14.00 hores).