Placeholder canvas
El Villarreal Femení fitxa a una futbolista olímpica
El Villarreal Femení fitxa a una futbolista olímpica
||||

Pancha Lara, internacional amb Xile, un reforç de luxe per a la defensa de l’equip de Sara Monforte

 

El Villarreal CF ha aconseguit un acord amb la saguera xilena Pancha Lara, que jugarà al Villarreal Femení la pròxima temporada 2021/22. La futbolista arriba com a agent lliure després de jugar l’última campanya al Havre Athletic Club de la Division 1 Féminine (primera divisió francesa).

Pancha Lara és el nové fitxatge del conjunt de Sara Monforte. Anteriorment es van anunciar els noms de Nerea Pérez, Tere Morató, Pamela Tajonar, Raquel Pinel, Zaïra Flores, Paola Soldevila, Estefa Lima i Ainoa Campo.

Contundència i experiència per a les ‘groguetes’

Francisca Lara Lara (29/07/1990) és una jugadora amb experiència, contundència i fort físicament. Posseeix una bona esquerrana i facilitat per a incorporar-se a l’atac, ja que fins i tot pot ocupar posicions més ofensives. A més, Pancha Lara és capaç de generar avantatges en el 1×1.

La defensa xilena va començar la seua marxa professional a Xile en el Cobreloa i, a posteriori, en el Colo-Colo; equip amb el qual es va proclamar campiona de la Copa Llibertadors Femenina en 2012. En la temporada 2017/18 va recalar a Espanya en l’Sporting de Huelva, jugant després al Sevilla. A més, la xilena ha sigut internacional amb la selecció del seu país jugant els Jocs Panamericans i diverses edicions de la Copa Amèrica Femenina. Actualment, Pancha Lara està concentrada amb la selecció del seu país per a participar en els Jocs Olímpics de Tòquio, per la qual cosa s’incorporarà als ordes de Sara Monforte quan finalitze la seua participació olímpica.

Compartir.