El Villarreal Femení cau davant el campió (6-1)
||||

Les groguetes es van anar al descans amb victòria gràcies a un golàs de Salma, però van sucumbir en la segona part (6-1)

El Villarreal Femení va perdre davant el campió de LaLiga en un partit en el qual va donar la sorpresa al final de la primera meitat. No obstant això, les groguetes es van anar al descans guanyant 0-1 gràcies a un tremend gol de Salma Paralluelo. Ja en la segona, va arribar la remuntada del Barcelona (6-1).

La primera ocasió va ser per al Barça, Aitana va estavellar la pilota en el pal quan tan sols havien transcorregut uns segons de partit.

La sorpresa va saltar en el minut 11. Salma Paralluelo va regatejar a dos rivals i va deixar anar un xut des de la llunyania que va entrar per tota l’esquadra. Era el primer gol de l’aragonesa en la màxima categoria del futbol femení espanyol. I quin gol!

El gol de Salma va donar encara més confiança a les grogues, que van poder ampliar la seua renda amb una immillorable ocasió de Estefa Lima en la qual la pilota es va anar massa creuada. També la va tindre Belén en una contra després d’un robatori de Salma, però la ‘19’ groga no va encertar en l’art de l’u contra un davant Gemma.

El Barça, lògicament, també va tindre les seues oportunitats en el primer acte. La més clara va ser una rematada de cap a boca de canó de Crnogorcevic que va rebutjar Elena de Toro amb una espectacular parada.

L’inici de la segona part va ser demolidor per a l’equip de Sara Monforte. El Barça va aconseguir donar-li la volta al marcador amb dos gols de Claudia Pina en el 46’ i en el 47’.

A partir d’aquí, el vendaval culer va ser imparable. Així, van arribar els gols de Crnogorcevic, de nou Claudia Pina, Engen i Graham (penal).

Les de Sara Monforte es troben (mancant que es juguen la resta de partits de la jornada) a huit punts de la salvació amb 12 per jugar-se. Les groguetes tenen el pròxim 17 d’abril, després de la finestra de seleccions, un partit vital en el Mini Estadi davant l’Sporting de Huelva, un dels rivals directes en la lluita per la permanència.

Barcelona Femení: Gemma; Paredes (María Pérez, m. 73), Melanie (Claudia Pina, m.46), Graham (Ona, m. 73), Marta, Alexia (Bell, m. 66), Aitana, Leila, A. Pereira (Mapi León, m. 46), Crnogorcevic i Engen.

Villarreal Femení: Elena de Toro; Olivia, Lara Mata, I. Giménez, Pancha Lara; Estefa (Sara Medina, m. 81), Bea Prades (Ainoa, m. 61), Cienfu (Zaïra, m. 72), Soldevila, Belén (Nerea, m. 72); i Salma Paralluelo (Raquel Pinel, m. 81).

Gols: 0-1. Min. 11: Salma Paralluelo. 1-1. Min. 47: Claudia Pina. 2-1. Min. 49: Claudia Pina. 3-1. Min. 60: Crnogogorcevic. 4-1. Min. 62: Claudia Pina. 5-1. Min. 65: Engen. 6-1. Min. 72: Graham, de penal.

Àrbitre: Raquel Suárez. Groga a Paredes.

Camp: Johan Cruyff.