El Villarreal Femení cau davant l’Atleti (0-5)
||||

L’equip de Sara Monforte sucumbeix davant un dels equips més potents de la categoria (0-5)

El Villarreal Femení va perdre davant l’Atlético de Madrid en el Mini Estadi (0-5) i va veure tallada la seua bona ratxa de resultats. L’equip de Sara Monforte s’enfrontava a un dels equips més potents de la categoria. Malgrat el seu esforç, el Villarreal Femení no va poder sumar gens positiu.

El 0-1 va ser obra de Deyna Castellanos. La ‘9’ de l’equip colchonero va aprofitar una indecisió defensiva de les grogues per a superar de vaselina a Elena de Toro (m. 23).

El segon gol de l’Atlético va portar la signatura de Aissa Tounkara. La central va cabotejar a la xarxa després d’una jugada a pilota parada (0-2, m. 30). El 0-3 ho va marcar Rash Ajibade. La davantera blanc-i-vermella va regatejar a Elena de Toro i va marcar a porta buida en el minut 42.

Ja en la segona part, Rash Ajibade va tornar a marcar per a posar el 0-4 en el marcador (m. 52). El 0-5 definitiu va arribar des del punt de penal. Amanda Sampedro va transformar la pena màxima en el minut 70.

El pròxim partit del Villarreal Femení serà aquest dissabte en el feu del Madrid CFF (12.00 hores).

Villarreal Femení: Elena de Toro; Olivia, Lara Mata, I. Miguélez (Yenifer Giménez, m. 46), Nerea; Cienfu, Sara Medina (Estefa, m. 46), Soldevila (Bea Prades, m. 55), Belén (Sara Bermell, m. 71); Aixa Salvador i Sheila (Raquel Pinel, m. 61).

Atlético de Madrid Femení: Lola Gallardo; Laia Alexandri, Aissa Tounkara, Merel Van Dogen, Carmen Menayo (Lumidla, m. 64); Amanda Sampedro, Maitane López (Carmen Álvarez, m. 76), Leicy Santos (Hanna Lundkvist, m. 64), Sheila García; Deyna Castellanos (Claudia Iglesias, m. 76) i Rash Ajibade (Silvia Meseguer, m. 64).

Gols: 0-1. Min. 23: Deyna Castellanos. 0-2. Min. 30: Aissa Tounkara. 0-3. Min. 42: Rash Ajibade. 0-4. Min. 52: Rash Ajibade. 0-5. Min. 70: Amanda Sampedro, de penal.

Àrbitre: Gallastegui Pérez (C. Basc). Groga a la local Olivia i a la visitant Deyna Castellanos.

Camp: Mini Estadi.