El Villarreal Femení baixa el teló (1-0)
||||

L’equip de Sara Monforte va perdre davant el Reial Madrid i tanca una temporada històrica

El Villarreal Femení va tancar una temporada històrica perdent davant el Real Madrid Femení en l’estadi Alfredo Di Stéfano (1-0). Les grogues ja havien certificat la seua permanència en Primera Divisió, mentre que les blanques es jugaven la seua presència en la pròxima edició de la Lliga de Campions.

L’equip de Sara Monforte va aguantar les envestides madridistes fins al minut 43. Just llavors, la col·legiada del partit va assenyalar el punt de penal. T. Alonso va cometre falta sobre Esther i Asllani es va encarregar de materialitzar la pena màxima (1-0).

El partit es va igualar en la segona part. De fet, les millors ocasions van ser per al Villarreal Femení. Totes dues per a Belén. En la primera d’elles, la ‘19’ groga no va aprofitar una ‘passada de la mort’ de Salma i en la segona, Belén es va topar amb una gran parada de Missa.

Fitxa tècnica:

Real Madrid Femení: Missa; Teresa (Kaci, m. 46), Peter, Ivana, Olga, Oroz, Asllani (Svava, m. 64), Esther (Moller, m. 46), Rocío, Zornoza i Athenea (Lucía, m. 87).

Villarreal Femení: T. Alonso; Nerea (Olivia, m. 79), I. Giménez (Ainoa, m. 53), Lara Mata (I. Miguélez, m. 74), F. Lara; Bea Prades (Zaïra, m. 79), Soldevila, Cienfu; Belén, Paralluelo i Sheila (Estefa Lima, m. 74).

Gol: 1-0. Min. 43: Asllani, de penal.

Àrbitre: Martínez Martínez (C. Murcià). Groga a la local Asllani i a les visitants Lara Mata i T. Alonso.

Estadi: Alfredo Di Stéfano.