skip to content
El Villarreal estrenarà la PlayZone en la prèvia de l’Athletic Club
El Villarreal estrenarà la PlayZone en la prèvia de l’Athletic Club

El club ha instal·lat un lloc en la FanZone perquè els aficionats juguen a l’EA Sports FC 24

El Villarreal CF incorpora novetats en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica. En la prèvia de la trobada davant l’Athletic Club, el club estrenarà la PlayZone, un espai gamer on els aficionats del Villarreal CF podran reptar a Joel Leiva i Marcos Sánchez, jugadors professionals d’eSports que representen a l’entitat en el torneig oficial de LALIGA durant la temporada 2023/24.

La jornada donarà principi a les 16.30 hores en l’espai habilitat en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica i finalitzarà a les 18.00 hores, mitja hora abans de l’inici del Villarreal-Athletic.

No hi haurà un rang d’edat determinat per a esta original iniciativa que ofereix als aficionats grocs la possibilitat de gaudir d’una vesprada d’EA FC 24 al costat de jugadors professionals dels quals podran rebre valuosos consells per a millorar el seu acompliment en el videojoc.

Els partits que es disputaran seran de 2vs2 a una part de quatre minuts. En cas d’arribar amb empat al descans, es decidirà el guanyador a gol d’or.

Esta jornada inicial serà una presa de contacte per a futurs esdeveniments i tornejos que prepara el club en el qual els aficionats del Villarreal CF podran mesurar-se entre ells per a conéixer qui és el millor jugador d’EA FC 24 i guanyar grans premis.

Joel Leiva y Marcos Sánchez, representants groguets a l’EA FC 24

Joel Leiva (@Jowimagic) es posarà als comandaments i Marcos Sánchez (@Canegol7) prendrà les decisions del Villarreal durant la seua participació en el torneig oficial de LALIGA per a l’EA FC 24. Amb tan sols 19 anys, el gamer valldeuxense, ja sap el que és competir, al costat del seu entrenador (25 anys), en este prestigiós torneig impulsat per LALIGA EA Sports.

La passada campanya, la dupla provincial va classificar en sisena posició en fase regular i en fase final van acabar en el top 13-16 representant els colors del FC Cartagena. Així mateix, Marcos Sánchez va alçar un dels premis al millor coach de la setmana en eLALIGA Santander.

Ara, després d’una gran experiència en terres murcianes, Joel Leiva i Marcos Sánchez compleixen el somni de defensar els colors de l’equip dels seus amors. Els dos joves, naturals de la Vall d’Uixó, són dos assidus a l’Estadio de la Cerámica i fins i tot el gamer ha vestit la samarreta del Villarreal en categories inferiors.

Compartir.