skip to content
El Villarreal estrena la seva gespa pionera
El Villarreal estrena la seva gespa pionera
VILLARREAL CF

La primera plantilla ja s’exercita sobre el seu habitual camp d’entrenament

La primera plantilla del Villarreal CF ha realitzat aquest matí la seva primera sessió d’entrenament al camp 1 de la Ciutat Esportiva, que ha patit aquest estiu una remodelació i ara presenta un aspecte immillorable gràcies a una gespa híbrida (Desso GrassMaster) que és pionera a Espanya. Fins al moment, l’equip dirigit per Marcelino García Toral s’havia exercitat al camp 3 de la Ciutat Esportiva, de gespa natural. Aquest sistema s’ha implantat també a l’estadi El Madrigal i al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.

Desso GrassMaster és un sistema de gespa híbrid on s’injecten fibres sintètiques Desso a la gespa, amb l’objectiu que les arrels de l’herba natural es enrosquen al voltant de les fibres artificials i així oferir un terreny més estable i durador.

Aquest mètode ja ha estat implantat satisfactòriament en grans estadis com l’Allianz Arena (Bayern Munic), Parc dels Prínceps (Paris Saint Germain), Etihad Stadium (Manchester City), Emirates Stadium (Arsenal FC), Stamford Bridge (Chelsea FC) o Old Trafford (Manchester United), entre altres.

A més, el Desso GrassMaster també ha estat provat amb èxit en les competicions internacionals més populars com el Mundial de Futbol de la FIFA de 2010 (Sud-àfrica) i 2014 (Brasil), el Mundial de Rugbi de 2011 (Nova Zelanda), els Jocs Olímpics de Londres 2012 o el Campionat Europeu de Futbol de 2012.

Compartir.